reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Majuska zajebiaszczy brzuś!!!!! :-D Lasencje, która się jeszcze brzucholem nie pochwaliła, niech to uczyni ;-):-D

reklama
Majuska super brzuch, jak piłeczka

Majuska1 śliczny brzusio!!!!
Mi chiński kalendarz sie nie sprawdził, bo wychodziło że chłopak a na usg pokazała sie dziewczynka:-) chyba ze jeszcze ujawni się siusiaczek;-) A brzuchol mam chyba raczej okrągły:tak:
Z tym chinskim kalendarzem to jest tak: albo się sprawdza albo nie:-):-):-) ale planować płci przed poczęciem na jego podstawie nie radzę. Gdyby był 100% pewny to Chinczycy mieliby samych chłopców, bo to przecież u nich pożądana płeć, zwłaszcza jak się może miec tylko 1 dziecko. Już bardziej uwierzę, że kształt brzucha może coś oznaczać

A tu mój brzuch, zdjęcia z komórki sama robilam, trochę kiepskie bo ciezko było trafić ;-)

Emy śliczny brzusio!!! ja też zazwyczaj muszę sama cykać sobie fotki (męża nie ma cały czas:-(), ale kładę aparat na komodę i cykam samowyzwalaczem;-)

Emy super brzuszek, śliczny! Cieszy mnie to oglądanie naszych piłeczek:-D
PS też se sama muszę foty robić, bo mój chłop wiecznie w trasie;-)

No Emy ładny masz już brzusio! Ja wstawię mój po połówkowym usg, ale ostatnio czuję, że urósł muszę się częściej smarować bo zaczyna mnie swędzieć skóra.

Majuśka, fajna piłeczka, już nie ukryjesz ciąży ;-)

Emy, wow, ale urósł od poprzedniego zdjęcia, śliczny brzuszek, ale bluzka też bardzo mi się spodobała, też taką chcę ;-)

reklama
Emy- też już masz pokaźny brzuszek

Ja to przestałam też wierzyć, że niby jak kobieta dostaje syfków albo brzydnie to będzie dziewczynka, a ja jakoś zamiast ładnieć w ciąży to ciągle jakiś syf i coś a będę mieć chłopca :) i dobrze, bo myślałam, że dziewczynke, a ja chciałam bardzo chłopczyka także bardzo czekałam aż lekarz powie co tam mam. Od zawsze czułam, że będzie chłopczyk, ale niby wygląd wskazywał na co innego.

Do góry