reklama
Emy
Fanka BB :)
Majuska super brzuch, jak piłeczka
A tu mój brzuch, zdjęcia z komórki sama robilam, trochę kiepskie bo ciezko było trafić ;-)
Z tym chinskim kalendarzem to jest tak: albo się sprawdza albo nie:-):-):-) ale planować płci przed poczęciem na jego podstawie nie radzę. Gdyby był 100% pewny to Chinczycy mieliby samych chłopców, bo to przecież u nich pożądana płeć, zwłaszcza jak się może miec tylko 1 dziecko. Już bardziej uwierzę, że kształt brzucha może coś oznaczaćMajuska1 śliczny brzusio!!!!
Mi chiński kalendarz sie nie sprawdził, bo wychodziło że chłopak a na usg pokazała sie dziewczynka:-) chyba ze jeszcze ujawni się siusiaczek;-) A brzuchol mam chyba raczej okrągły
A tu mój brzuch, zdjęcia z komórki sama robilam, trochę kiepskie bo ciezko było trafić ;-)
reklama
I
inna_a
Gość
Emy- też już masz pokaźny brzuszek
Ja to przestałam też wierzyć, że niby jak kobieta dostaje syfków albo brzydnie to będzie dziewczynka, a ja jakoś zamiast ładnieć w ciąży to ciągle jakiś syf i coś a będę mieć chłopca i dobrze, bo myślałam, że dziewczynke, a ja chciałam bardzo chłopczyka także bardzo czekałam aż lekarz powie co tam mam. Od zawsze czułam, że będzie chłopczyk, ale niby wygląd wskazywał na co innego.
Ja to przestałam też wierzyć, że niby jak kobieta dostaje syfków albo brzydnie to będzie dziewczynka, a ja jakoś zamiast ładnieć w ciąży to ciągle jakiś syf i coś a będę mieć chłopca i dobrze, bo myślałam, że dziewczynke, a ja chciałam bardzo chłopczyka także bardzo czekałam aż lekarz powie co tam mam. Od zawsze czułam, że będzie chłopczyk, ale niby wygląd wskazywał na co innego.
Podziel się: