reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

andrzelika a u mnie na odwrót: cera super, żadnych wyprysków, włosy mi jakoś szybciej rosną. W ogóle słyszę , że pięknie wyglądam (no kurde mam nadzieję, że szczere to jest he he). Ja tam tylko widzę taką różnicę, że właśnie nic mi na buzi nie wychodzi (a przed okresem zawsze mi się robiło) no i tyle, że kondycja włosów lepsza ;-) a z kształtu brzucha u mnie jeszcze ciężko coś przewidywać :-D

reklama
Propo cery to Wam napisze ze ja tez mialam problemy z cera, ale skonczyly sie one niedawno jak zakupilam inne mleczko do mycia twarzy z Garniera. Wiec u mnie nie ciaza a kosmetyki mialy wplyw na pogorszenie cery ;)

Natomiast wlosy nadal wypadaja garsciami :(

Nimfii- moje włosy też są w kiepskim stanie i wypadają co powinno być po ciąży...
A mówisz, że garnier jest dobry na syfki ?
Szerze mówiąc mi jak coś zawsze wyszło kiedyś to myłam mydłem bambino buzie i kremem smarowałam i żadnego syfka nie było dzięki tym dziecięcym produktom mi znikały, a tak stosowałam wszystko prawie.

andrzelika dla kazdego inny kosmetyk jest dobry ;) Ja stosuje kilka produktow z Garnier i mnie nie zawiodły, tak samo Loreal. A ostatnio uzywalam mleczka do twarzy z Soraya i to od tego pogorszenie cery sie wzielo. Zakupilam stary sprawdzony kosmetyk Garnier i jest ok :)
Wybor jest spory bo sa mleczka, zele, toniki - a moja kolezanka tez myje twarz mydlem i jest zadowolona. Ja nie moge uzywac mydla bo za bardzo mi wysusza skóre, ktora i tak mam strasznie sucha. Uzywam raczej kosmetykow intensywnie nawilżających i odzywiających.
Moja szwagierka ma np z Garniera jakis żel intensywnie odblokowujący pory - z tym ze w sklepie go nie znalazlam, ale w razie powrotu problemow z cera moze go zakupie.

Ja używam właśnie Garnier 'czysta skóra', tonik i żel z drobinkami, ma zastosowanie jak peeling, dla mnie super, odkąd zaczęłam używać, to prawie nic mi nie wyskakuje :-)

a to mój brzuszek w 18 tc :)

18tydz.jpg

Oj Mycha nie widać tego zdjęcia, sprawdź sobie zawsze w zaawansowanej edycji-podgląd- wtedy masz pewność, że zamieściłaś zdjęcie :-)

reklama
słodziutki brzuś, kurcze ja jestem prawie 3 tyg do przodu z ciążą , a też mam podobną wielkość :-)

Do góry