reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
dzięki dziewczyny ;)

Gola - mi się wydaje, że oprócz brzucha to ja gruba jestem :p i nigdy nie ważyłam więcej niż 61kg i to wagę miałam taką obżerając się siędząc w domu a jak pracowałam to zawsze 58 kg. No, ale cóź lokator jest.Tak naprawdę dużo przytyłam przez te ciąże w których byłam wcześniej i moje ciało się zmieniło było to dla mnie bolesne, bo przypominało mi tylko to, że w brzuchu jest już pustka przykre to było

andrzelika ale piekny brzusio! I Ty też cała chodzinka jesteś, tylko brzuszek piękny, duży. Ja to cała tyję:-(
No i tym razem dyży brzuszek przyniesie na świat Twoje ukochane maleństwo!

witam dziewczynki sliczne macie te brzuszki:-)zaraz Wam pokaze domek mojego Wojtusia ma duzo wod dlatego jest wiekszy tez i włascicielka czyli ja przytyła 12 kg!!

Zobacz załącznik 365736
nonono pokazny brzusio:) ladnie rosnie:)

kasiente, przepraszam przykro mi:-(. Na pewno już wcześniej pisałaś o tej stracie ale ja w nadmiarze informacji płynących z forum tego nie zapamiętałam:zawstydzona/y:)
e tam;)

winki nie martw się mój brzuchol też jest mały, a dzidź rośnie prawidłowo, musi być dobrze!! Choć ja w domu to kilka razy dziennie powtarzam, że może coś nie tak, skoro ten brzuchol jest taki malutki, że może coś się dzieje.. Wszyscy mnie opierniczają, że było USG (nawet dwa w ciągu tygodnia) dzidź rośnie, wymiary takie jak trzeba. A brzuchol pewnie zaraz mi wyskoczy! Choć mój jest mały, i często boję się że za mały, to widzę, że rośnie, Twój też:)
Także nie martw się, nie jesteś sama, a dla przykładu mój brzuchol dzisiejszy (co prawda tylko po szklaneczce wody Jan i jogurcie z otrębami - te nieszczęsne jelita!) ale jutro lub pojutrze pokażę foto późno wieczorne, brzuszek wtedy jest większy. A ruchy takie konkretniejsze, możemy później poczuć, lub lada dzień. No. Dobrze jest, ja już też nie chcę się schizować, no dzidzie zdrowo rosną i to najważniejsze! :)
widac Gola ze cos tam sie w brzusiu dzieje:) jestes szczuplina inaczej ci sie rozklada i dzidz w srodku:) lada moment jak ci pilka wyskoczy to sie zdziwisz;)))
Zobacz załącznik 366135
też się pochwale swoim brzusiem, to my po obiadku, dziś zaczynamy 19 tc, oczywiście foto nie wyraźne sama musiałam sobie je zrobić
o pieknie:) ja taki mialam w 14tygodniu;)

A to mój brzuch, ale robione zdjęcie pare dni temu także rozmiary mam już większe :p

Zobacz załącznik 366310Aneczka87- ja już zaczynam śniadanie 5 rano, a jak nie pójdę spać późnej to jem co 2 godziny zależy co wszamam czy się najem ;)
o niezle ci wyskoczyl:) ladnie ladnie dziewczynki:)

aneczka pileczka imponujaca :)

andrzelika brzusiu masz juz do przodu ze hej... mozna mowic ze najpierw idzie twoj brzuszek a pozniej ty za nim ;) Mowie tak tez o sobie :D
Tak sie tobie przygladam, bo nie dosc ze termin na ten sam dzien mamy to jeszcze z synkiem ;) i powiedz mi czy masz wrazenie ze twoj brzuszek jest taki troszke kanciasty zamiast okragly? Bo ja taki brzuszek mialam w ciazy z Mackiem - wydawalo mi sie ze brzuszek kwadratowy i teraz czuje podobnie. A kiedys z sasiadka rozmawialam co rodzila dwie córeczki i jej brzuszek cala ciaze byl idealnie okrągły. Tak wiec doszlysmy do wniosku ze brzuszki z chłopcami sa bardziej kanciaste, a te piłeczkowe to na dziewczynki ;)

Ostatnia edycja:
nimfii- nie wiem jak to opisać nie jest okrągły na cały brzuch, po bokach mam wcięcia w dół w trójkąt jakby takie wklęsłe :)

reklama
A ja jak stoję przed lustrem z boku to mam taki trójkątny brzuszek ;)
Chociaż słyszałam, że to akurat zależy od tego, czy się wcześniej miało wyćwiczone mięśnie brzucha. Też nie wiem na ile to prawda, ale ja wyćwiczone jakoś niby tam trochę miałam i jest trójkącik (no i jest synek haha)

Do góry