reklama
dreamnes
Początkująca w BB
dreamnes, ale z Ciebie zgrabniocha gratulacje z okazji ślubu, a jakieś dolegliwości ciążowe masz?
właśnie do tej pory nic! zero mdlosci od poczatku tylko kuje mnie brzuch czesto ... mocz oddaje tak jak przed ciaza.. oby nie doszlo zadnych objawow az do konca wtedy by bylo extra ale znajac zycie cos gratis dostane bo ak dobrze mi nie może byc
dreamnes
Początkująca w BB
Dziewczyny jakie Wy jesteście zgrabne!!!! Nie mogę Ja tu już więcej fot nie wrzucę z moim basiorem
kochana jedni szybciej tyja drudzy wolniej :* ale na koniec i tak kazdy ma wielki brzuszek ja mysle ze max chce przytyc 13 kg.... oby sie udalo. a dzidzi mysle ze malo widac dopiero bo mam tylozgiecie macicy ...
Emy
Fanka BB :)
Widzę zgrabne brzuszki i jakie zgrabne!
ptencer- jak fajne, juz mozna zobaczyc u ciebie co nieco
U mnie nie ma narazie co pokazywać, chociaz zmienił mi się kształt i pomału nie dopinam się w niektore spodnie. W porownanu do pierwszej ciązy dosc szybko, zobaczymy jak będzie pózniej
ptencer- jak fajne, juz mozna zobaczyc u ciebie co nieco
U mnie nie ma narazie co pokazywać, chociaz zmienił mi się kształt i pomału nie dopinam się w niektore spodnie. W porownanu do pierwszej ciązy dosc szybko, zobaczymy jak będzie pózniej
nimfii dżiny są z lycrą, więc jeszcze długo będę mogła na tyłek wcisnąć ;-)
Ale takie malutkie uwypuklenie jest w podbrzuszu, ja już się prawdziwego brzuszka ciążowego nie mogę doczekać!
I tak zazdroszcze Bo ja nie mieszcze sie w żadne spodnie z elastanem. Poprostu guzik sie nie zapina
I
inna_a
Gość
Dziewczyny ja wogóle się nie mieszcze w swoje spodnie już, bo brzuch mi urósł i trochę biodra i nie mogę się zapiąć ani trochę...
reklama
Podziel się: