reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
Muszę w czwartek lekarza poprosić, żeby spojrzał dokładnie, może ja bliźniaki mam, bo w porównaniu z Wami chudzinki ja jestem już jak słonica.

dreamnes, ale z Ciebie zgrabniocha :) gratulacje z okazji ślubu, a jakieś dolegliwości ciążowe masz?

właśnie do tej pory nic! zero mdlosci od poczatku tylko kuje mnie brzuch czesto ... mocz oddaje tak jak przed ciaza.. :) oby nie doszlo zadnych objawow az do konca :) wtedy by bylo extra ale znajac zycie :D cos gratis dostane bo ak dobrze mi nie może byc:p:tak:

Dziewczyny jakie Wy jesteście zgrabne!!!! Nie mogę:wściekła/y: Ja tu już więcej fot nie wrzucę z moim basiorem:crazy:

kochana jedni szybciej tyja drudzy wolniej :* ale na koniec i tak kazdy ma wielki brzuszek :D ja mysle ze max chce przytyc 13 kg.... oby sie udalo. a dzidzi mysle ze malo widac dopiero bo mam tylozgiecie macicy ...

Widzę zgrabne brzuszki i jakie zgrabne!
ptencer- jak fajne, juz mozna zobaczyc u ciebie co nieco

U mnie nie ma narazie co pokazywać, chociaz zmienił mi się kształt i pomału nie dopinam się w niektore spodnie. W porownanu do pierwszej ciązy dosc szybko, zobaczymy jak będzie pózniej

nimfii dżiny są z lycrą, więc jeszcze długo będę mogła na tyłek wcisnąć ;-)

Ale takie malutkie uwypuklenie jest w podbrzuszu, ja już się prawdziwego brzuszka ciążowego nie mogę doczekać!

I tak zazdroszcze ;) Bo ja nie mieszcze sie w żadne spodnie z elastanem. Poprostu guzik sie nie zapina :p

e tam:) ja mam juzbrzusiol widoczny a waga praktycznie nie drgnela;) wszystko w brzuch idzie;) nie ma co sie tyrac tylko trzeba sie cieszyc:)

Dziewczyny ja wogóle się nie mieszcze w swoje spodnie już, bo brzuch mi urósł i trochę biodra i nie mogę się zapiąć ani trochę...:)

reklama
Do góry