oj jakos sie dobrze skryly w brzuszku:-)najwazniejsze, ze dziewczyny rosna dobrze, sa nawet ponad tydzien do przodu, a brzuszek i tak pewnie bede jeszcze miala mega wielki:-) dopiero przed nami czas najszybszego wzrostu dzieciakow, a umnie nawet podwojnego:-)ptencer a gdzie Ty swoje maluchy chowasz
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
ptencer swietnie wygladasz a brzuszek malutki ale sliczny,najwazniejsze ze dziewczyny sa zdrowe ;-) a brzuszek pojawi sie wiekszy w swoim czasie :-)
Margana pokazny masz juz swoj brzuszek,slicznie wygladasz ;-)
Margana pokazny masz juz swoj brzuszek,slicznie wygladasz ;-)
I
inna_a
Gość
piękne brzuszki, ptencer,aż nie mogę uwierzyć, że ty mieścisz tam dwójkę ja to mam wielki brzuch jakby trojaczki były
:-)ja tam wychodze z zalozenia, ze wielkosc brzuszka to sprawa indywidualna, a jestem pewna, ze jeszcze Was wszystkie przegonie:-)ja mam i tak+18cm, +5kg na plusie, wiec jak dla mnie to jestem wielka:-)piękne brzuszki, ptencer,aż nie mogę uwierzyć, że ty mieścisz tam dwójkę ja to mam wielki brzuch jakby trojaczki były
I
inna_a
Gość
ptencer- ja mam 7/8kg na plusie to dopiero masakra, a teraz się zacznie tycie hehee
Fajnie sie oglada brzuszki....
Moj maz tez mi sie pyta co jakis czas czy na pewno nie mam w brzuszku bliznikow Ale z tymi pileczkami brzuszkowymi roznie bywa.... Zalezy duzo od fizjologi, wzrostu itp. Kazda z nas i tak na koniec brzuszek bedzie miala meeegaaa.
Moj maz tez mi sie pyta co jakis czas czy na pewno nie mam w brzuszku bliznikow Ale z tymi pileczkami brzuszkowymi roznie bywa.... Zalezy duzo od fizjologi, wzrostu itp. Kazda z nas i tak na koniec brzuszek bedzie miala meeegaaa.
kasiente
Fanka BB :)
no prosze jaki ladny
a ty sie dziewczyno w taka kiece wdzialas ze nie widdac tej ciazy:d ale brzusio masz ladny no i dlatego mniejszy sie wydaje bo lezysz Ale jak w tej koszulce juz siedzialas to widac sliczna pileczkeMargana-> super brzusio
Ja rowniez wstawiam fotki mojego brzusia, z dzisiaj 20t1d.
Zobacz załącznik 364618Zobacz załącznik 364617Zobacz załącznik 364616
Ja wam jutro wrzuce moj bebenek bo jestem po usg i moge sie pochwalic
reklama
Podziel się: