reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

ptencer a gdzie Ty swoje maluchy chowasz
oj jakos sie dobrze skryly w brzuszku:-)najwazniejsze, ze dziewczyny rosna dobrze, sa nawet ponad tydzien do przodu, a brzuszek i tak pewnie bede jeszcze miala mega wielki:-) dopiero przed nami czas najszybszego wzrostu dzieciakow, a umnie nawet podwojnego:-)

reklama
ptencer swietnie wygladasz a brzuszek malutki ale sliczny,najwazniejsze ze dziewczyny sa zdrowe ;-) a brzuszek pojawi sie wiekszy w swoim czasie :-)
Margana pokazny masz juz swoj brzuszek,slicznie wygladasz ;-)

piękne brzuszki, ptencer,aż nie mogę uwierzyć, że ty mieścisz tam dwójkę ja to mam wielki brzuch jakby trojaczki były :p
:-)ja tam wychodze z zalozenia, ze wielkosc brzuszka to sprawa indywidualna, a jestem pewna, ze jeszcze Was wszystkie przegonie:-)ja mam i tak+18cm, +5kg na plusie, wiec jak dla mnie to jestem wielka:-)

Fajnie sie oglada brzuszki....

Moj maz tez mi sie pyta co jakis czas czy na pewno nie mam w brzuszku bliznikow ;) Ale z tymi pileczkami brzuszkowymi roznie bywa.... Zalezy duzo od fizjologi, wzrostu itp. Kazda z nas i tak na koniec brzuszek bedzie miala meeegaaa.

no prosze jaki ladny:)

Margana-> super brzusio
Ja rowniez wstawiam fotki mojego brzusia, z dzisiaj 20t1d.
Zobacz załącznik 364618Zobacz załącznik 364617Zobacz załącznik 364616
a ty sie dziewczyno w taka kiece wdzialas ze nie widdac tej ciazy:d ale brzusio masz ladny no i dlatego mniejszy sie wydaje bo lezysz:) Ale jak w tej koszulce juz siedzialas to widac sliczna pileczke:)

Ja wam jutro wrzuce moj bebenek bo jestem po usg i moge sie pochwalic:)

DSCN1480.jpg

Jutro zaczynamy 22 tydzień...:-)a oto foto dzisiejsze z przed chwili...z nudów mąż w pracy:-)

reklama
Ankusch śliczny brzusio prawdziwie prezentowy z tą wstążką !!! :-)
Ja po moim połówkowym usg też umieszczę mój, będzie już ładnie wyrośnięty ;-)

Do góry