reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
Margana, noo jest się czym chwalić!
Wiecie, fajne są te ciążowe brzuchy, takie słodkie....

ptencer, a ty gdzie tego swojego malucha chowasz????????
w tej sukience wogóle nic nie widać :szok:

no fakt!
to juz wogóle mistrzyni swiata! widac laska, geny dobre to się trzyma pięknie!
:-D
ja w 20tc z blizniakami mialam macicę wielkosci 28tc. a teraz mało kto zauważy ze wogóle w ciąży jestem
Potwierdza się, że kazdy brzuszek ma inny kształt i różnie rosnie, chyba nie ma dwóch identycznych

Jak mąż wróci z pracy to go poproszę o jakąs miłą fotkę

dziekuje Wam za mile slowa:-)wiecie, moj brzuszek to jak dla mnie gigant, ale to dlatego, ze przed ciazamialam 62cm, a teraz juz 80. Owszem, wszystko zalezy od ubrania, ale jest juz naprawde widoczny, chco jak bylam w szpitalu na nakladaniu szwa, to nikt nie wierzyl, ze to juz 20tc blizniaczej.

Margana śliczny duży brzuś! I z przodu i z boczku ciąża pełną parą :-)
Ptencer świetnie wyglądasz, na ostatnim zdjęciu super widać zgrabniutki brzuszek:-D

Ślicznie wyglądacie kochane, kurcze ile nas tyle brzuchów, każdy inny, wszystkie piękne!

reklama
Do góry