reklama
Emy
Fanka BB :)
Margana, noo jest się czym chwalić!
Wiecie, fajne są te ciążowe brzuchy, takie słodkie....
ptencer, a ty gdzie tego swojego malucha chowasz????????
w tej sukience wogóle nic nie widać
Wiecie, fajne są te ciążowe brzuchy, takie słodkie....
ptencer, a ty gdzie tego swojego malucha chowasz????????
w tej sukience wogóle nic nie widać
Emy
no fakt!
to juz wogóle mistrzyni swiata! widac laska, geny dobre to się trzyma pięknie!
ja w 20tc z blizniakami mialam macicę wielkosci 28tc. a teraz mało kto zauważy ze wogóle w ciąży jestem
Potwierdza się, że kazdy brzuszek ma inny kształt i różnie rosnie, chyba nie ma dwóch identycznych
Jak mąż wróci z pracy to go poproszę o jakąs miłą fotkę
to juz wogóle mistrzyni swiata! widac laska, geny dobre to się trzyma pięknie!
ja w 20tc z blizniakami mialam macicę wielkosci 28tc. a teraz mało kto zauważy ze wogóle w ciąży jestem
Potwierdza się, że kazdy brzuszek ma inny kształt i różnie rosnie, chyba nie ma dwóch identycznych
Jak mąż wróci z pracy to go poproszę o jakąs miłą fotkę
dziekuje Wam za mile slowa:-)wiecie, moj brzuszek to jak dla mnie gigant, ale to dlatego, ze przed ciazamialam 62cm, a teraz juz 80. Owszem, wszystko zalezy od ubrania, ale jest juz naprawde widoczny, chco jak bylam w szpitalu na nakladaniu szwa, to nikt nie wierzyl, ze to juz 20tc blizniaczej.
Gola84
Margana śliczny duży brzuś! I z przodu i z boczku ciąża pełną parą :-)
Ptencer świetnie wyglądasz, na ostatnim zdjęciu super widać zgrabniutki brzuszek
Ślicznie wyglądacie kochane, kurcze ile nas tyle brzuchów, każdy inny, wszystkie piękne!
Ptencer świetnie wyglądasz, na ostatnim zdjęciu super widać zgrabniutki brzuszek
Ślicznie wyglądacie kochane, kurcze ile nas tyle brzuchów, każdy inny, wszystkie piękne!
reklama
Podziel się: