reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

kasiente śliczny brzusio!! A Ty szczuplutka!! A to Twoja pierwsza ciąża?? Bo ja niestety nie umiem tego wszystkiego spamiętać:/

reklama
kasiente super brzusio:-)
dzięki dziewczyny..kupiłam dziś wstążeczki mam nadzieję że mąż coś mi napstryka bo samemu to ciężko...:-)

Kasiente śliczny brzuszek i mama lachon też:-D !!! Kurcze dziewczynki jakie Wy już spore piłeczki macie, niech no mi mój bardziej wyskoczy to strzelę fotę! ;-)

witam dziewczynki sliczne macie te brzuszki:-)zaraz Wam pokaze domek mojego Wojtusia ma duzo wod dlatego jest wiekszy tez i włascicielka czyli ja przytyła 12 kg!!

2011-06-22 19.56.55.jpg

kasiente sliczny masz brzuszek,tylko taka pileczka do przodu Ci rosnie,no i swietnie wygladasz,zgrabniucha z Ciebie :-D
agalodz slicznie wygladasz a Wojtus widac ze ma wygodny apartament :-D

reklama
agalodz oj domek ma porzadny twoj synek. Na pewno mu tam strasznie wygodnie :) i widze ze masz taki sam biustonosz jak ja :D

Do góry