reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Margana śliczny brzunio!!!! Bardzo mi się podoba i nie martw się, ja mam niewiele mniejszy o ile nawet nie wiekszy:zawstydzona/y:

reklama
Margana, na pocieszenie mój - też duży, więc nie jest tak źle :) w końcu ciężarówki jesteśmy :)

SDC10189.jpg

Haszkal rzeczywiście brzusio jest już ładnie widoczny:-) Ślicznie:tak:
Teraz każda z nas będzie coraz większa i musimy się z dumą obnosić z naszymi brzuniami;-)

Margana, Haszkal, brzuszki pierwsza klasa, super wyglądacie :) Mój brzucho coraz trudniej ukryć, niedługo wrzucę kolejną fotkę i się pochwalę. Ci, co wiedzą o ciąży uśmiechają się i mówią, że śliczny, a Ci co nie wiedzą... nie mówią nic, bo myślą, że się objadłam :zawstydzona/y: :-D Pod kurtką czy bluzą jeszcze nic nie widać, ale jak założę koszulkę (a jeszcze nie mam żadnych ciążowych) to już naprawdę ciężko sobie wyobrazić, że to z objedzenia :-D

Gola84 ależ chudzinka z Ciebie! Ale mozna już sie dopatrzeć lekkiej wypukłosci:-)

Ja to sie zaczynam martwić, ze mam taki brzuchol:-( Coraz wiecej osób mi mówi, ze mam duży jak na ten etap, a niektórzy nawet sugerują bliźniaki:eek:
Czy to znaczy, ze dzidzia bedzie duża, czy po prostu ja się tak roztyłam?

A oto ON z dzisiaj:
Zobacz załącznik 358879Zobacz załącznik 358878Zobacz załącznik 358881
pencil.png

Margana, na pocieszenie mój - też duży, więc nie jest tak źle :) w końcu ciężarówki jesteśmy :)

Zobacz załącznik 359061

Laski macie extra brzusie:) i wcale nie sa takie ogromne jak na ten etap:)

Ja tez mam pilke i wydaje mi sie ze bardziej odstajaca od Waszych:) a wciaz mi sie wydaje ze za maly:d moj maz az sie ze mnie smieje ze sobie wkrecam;)

Po wizycie wstawie swoj:) dziewczyny niech sobie inni gadaja ja tam sie ciesze na maxa ze brzusiol widac:)

margana na pewno sie nie roztylas ;) tez mam duzy brzuch a lekarz mowi o mnie ze jestem szczuplutka :p Poprostu jede mamy maja tak, a inne sa laseczkami przez dłuższy czas. W pierwszej ciazy nie widac bylo u mnie brzuszka przez 3 msc a tym razem mam piłeczkę imponujaca.

haszkal tez masz juz wysoki brzuszek :)

reklama
andrzelika1989 wow fajny;-) mam podobny też taki wywalisty :-) maluchy mają gdzie skakać

Do góry