reklama
Margana, Haszkal, brzuszki pierwsza klasa, super wyglądacie Mój brzucho coraz trudniej ukryć, niedługo wrzucę kolejną fotkę i się pochwalę. Ci, co wiedzą o ciąży uśmiechają się i mówią, że śliczny, a Ci co nie wiedzą... nie mówią nic, bo myślą, że się objadłam Pod kurtką czy bluzą jeszcze nic nie widać, ale jak założę koszulkę (a jeszcze nie mam żadnych ciążowych) to już naprawdę ciężko sobie wyobrazić, że to z objedzenia
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
haszkal sliczny brzunio Ci rosnie no i tez juz jest dosc spory :-) no ale cyc tez fajny ;-):-)
kasiente
Fanka BB :)
Gola84 ależ chudzinka z Ciebie! Ale mozna już sie dopatrzeć lekkiej wypukłosci:-)
Ja to sie zaczynam martwić, ze mam taki brzuchol:-( Coraz wiecej osób mi mówi, ze mam duży jak na ten etap, a niektórzy nawet sugerują bliźniaki
Czy to znaczy, ze dzidzia bedzie duża, czy po prostu ja się tak roztyłam?
A oto ON z dzisiaj:
Zobacz załącznik 358879Zobacz załącznik 358878Zobacz załącznik 358881
Margana, na pocieszenie mój - też duży, więc nie jest tak źle w końcu ciężarówki jesteśmy
Zobacz załącznik 359061
Laski macie extra brzusie i wcale nie sa takie ogromne jak na ten etap
Ja tez mam pilke i wydaje mi sie ze bardziej odstajaca od Waszych a wciaz mi sie wydaje ze za maly:d moj maz az sie ze mnie smieje ze sobie wkrecam
Po wizycie wstawie swoj dziewczyny niech sobie inni gadaja ja tam sie ciesze na maxa ze brzusiol widac
margana na pewno sie nie roztylas tez mam duzy brzuch a lekarz mowi o mnie ze jestem szczuplutka Poprostu jede mamy maja tak, a inne sa laseczkami przez dłuższy czas. W pierwszej ciazy nie widac bylo u mnie brzuszka przez 3 msc a tym razem mam piłeczkę imponujaca.
haszkal tez masz juz wysoki brzuszek
haszkal tez masz juz wysoki brzuszek
I
inna_a
Gość
reklama
Podziel się: