reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Gola super figurka!!! ja przed ciążą nigdy takiej nie miałam,a teraz to nie wspominam.Zazdroszczę.
Ale brzuszek już pomału widac:tak:

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, smaruję brzuch Mustelą - pamiętam, że któreś z Was też polecały ten krem. Najpierw kupiłam Perfecta Mama i kurde po nim miałam wysypkę na brzuchu, coś widocznie mnie uczulało (a nigdy nie miałam problemu z kosmetykami - jak to się mówi, mogłam wszystkiego używać ;-))

Choć jak się mają pojawić to i tak się pojawią :oo2:

Gola84 ależ chudzinka z Ciebie! Ale mozna już sie dopatrzeć lekkiej wypukłosci:-)

Ja to sie zaczynam martwić, ze mam taki brzuchol:-( Coraz wiecej osób mi mówi, ze mam duży jak na ten etap, a niektórzy nawet sugerują bliźniaki:eek:
Czy to znaczy, ze dzidzia bedzie duża, czy po prostu ja się tak roztyłam?

A oto ON z dzisiaj:
18tc.a.jpg18tc.b.jpg18tc.c.jpg
pencil.png

margana-> sliczny masz brzuszek i wcale nie jest wielki. Owszem ciazowy, ale u Ciebie zaczal sie juz 19 tydzien, wiec dziecie teraz szybko rosnie. Moim zdaniem bardzo ladnie wygladasz

Margana, śliczny brzuszek :tak:widać już że to ciążowy brzuszek:tak: ze mnie też się śmieją że wyglądam jakbym bliźniaki miała mieć, ale taki już urok ciąży-jednym rośnie brzuszek szybciej i bardziej innym mniej..

Margana extra brzuszek! Przynajmniej widać od razu, że to ciąża! Ślicznie wyglądasz, dziewczyny jeszcze trochę, a wszystkie niebawem będziemy mieć podobne brzuchole!! :-D

Margana, śliczny brzuszek i wcale mi się nie wydaje, że duży, na tym etapie raczej normalny, też bym taki chciała, bo po mnie nic nie widać, a już bym chciała żeby ktoś zauważył, że jestem w ciąży :-)

Margana sliczny masz brzuszek,nie przejmuj sie innymi co gadaja,dzidzia teraz szybciutko rosnie wiec i mieszkanko sie powieksza,moim zdaniem wygladasz swietnie :-)

reklama
Dzieki dziewczyny! Na Was zawsze można liczyć! A to fakt, ze niedługo bedziemy mieć wszystkie duże brzuszki:-)

Do góry