reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
ptencer zgrabniutka dziewczyna z Ciebie! Brzuszek pewnie "wystrzeli" szybko ok.20 tyg., bo u takich szczuplaków tak zwykle bywa.
Jak wreszcie odkopię kabel do aparatu, wrzucę wreszcie mojego już sporego brzuchola (brzmi jak groźba) :-D

ptencer, laseczka z Ciebie, brzuszek też fajny :-)

ehh, ja też już chcę brzuch! po mnie to w ogóle nie widać :-(

nimfii, Madzia737, Gola84, onanana, Niunia20, Angun, julieet, Ssabrina-> dziekuje Wam wszystkim za mile slowa. Te, ktore nie maja jeszcze zbytnio widocznych brzszkow niéch sie nie martwia, wzrost zaczyna sie od 20tygodnia najwiekszy, wiec jeszcze czas. Zadnej z nas na pewno to nie ominie:-)

Nie ominie to prawda ;)
Ja mialam maly brzuszek w pierwszej ciazy do 6 msc ciazy a pozniej jak zaczol rosnac to pod sam koniec wygladalam jak hipopotam :D Na codzien wydawalo mi sie ze nie jest duzy, ale jak zobaczylam siebie na zdjeciach np w dniu porodu jeszcze przed porodem - no to piłka imponujaca byla :p

witam o poranku dziewczyny, ja tez pochwale sie moim brzuszkiem (zdjecie sprzed paru minut, my w trojpaku:-))
Zobacz załącznik 357224Zobacz załącznik 357225

pieknie:) jestes szczuplutka ja to mam bebenek a mamy ten sam TP:)) a Ty jeszcze blizniaki;) No i masz czarna/granotowa kiecke to tez mniej widac;) Ale szczuplaczek bardzo ladny z Ciebie:)

No i pewnie w 6stym miesiacu wyskoczy ci porzadna pileczka;) mi to caly czas brzusio do przodu rosnie:) a wkleje fote jakas dopiero po 20tc:) bo dla mnie za te 3,5 tygodnia to bedzie kluczowa wizyta gdzie po niej bede mogla odetchnac i zaczac myslec o zakupach dla dziecia:)

No właśnie,nie ma się co martwić ,brzuszki jeszcze wyskoczą.Ja bym sie cieszyła jakby mi pomału rósł i nie urósł tak jak w poprzedniej ciązy,bo to była przesada ;-)
ooo zaraz wam pokażę (38 tc, 3 tyg przed porodem)):

Załączniki

• 38tc,16.06.08 (1).JPG
    38tc,16.06.08 (1).JPG
    406,1 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Madzia no no brzuszek w poprzedniej ciazy mialas pod koniec dosc duzy,ale taka fajna pileczka :-) Ale musialo juz w tedy dosc ciazyc taki pokazny brzuszek....

Do góry