reklama
Niuniunia20
Fanka BB :)
Dziewczyny macie super brzuszki Laseczki z Was
ptencer zgrabniutka dziewczyna z Ciebie! Brzuszek pewnie "wystrzeli" szybko ok.20 tyg., bo u takich szczuplaków tak zwykle bywa.
Jak wreszcie odkopię kabel do aparatu, wrzucę wreszcie mojego już sporego brzuchola (brzmi jak groźba)
Jak wreszcie odkopię kabel do aparatu, wrzucę wreszcie mojego już sporego brzuchola (brzmi jak groźba)
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
ptencer laska z ciebie bez dwoch zdan no ale brzuszek rosnie,rosnie nie ma co ;-) slicznie wygladasz :-)
nimfii, Madzia737, Gola84, onanana, Niunia20, Angun, julieet, Ssabrina-> dziekuje Wam wszystkim za mile slowa. Te, ktore nie maja jeszcze zbytnio widocznych brzszkow niéch sie nie martwia, wzrost zaczyna sie od 20tygodnia najwiekszy, wiec jeszcze czas. Zadnej z nas na pewno to nie ominie:-)
Nie ominie to prawda
Ja mialam maly brzuszek w pierwszej ciazy do 6 msc ciazy a pozniej jak zaczol rosnac to pod sam koniec wygladalam jak hipopotam Na codzien wydawalo mi sie ze nie jest duzy, ale jak zobaczylam siebie na zdjeciach np w dniu porodu jeszcze przed porodem - no to piłka imponujaca byla
Ja mialam maly brzuszek w pierwszej ciazy do 6 msc ciazy a pozniej jak zaczol rosnac to pod sam koniec wygladalam jak hipopotam Na codzien wydawalo mi sie ze nie jest duzy, ale jak zobaczylam siebie na zdjeciach np w dniu porodu jeszcze przed porodem - no to piłka imponujaca byla
kasiente
Fanka BB :)
witam o poranku dziewczyny, ja tez pochwale sie moim brzuszkiem (zdjecie sprzed paru minut, my w trojpaku:-))
Zobacz załącznik 357224Zobacz załącznik 357225
pieknie jestes szczuplutka ja to mam bebenek a mamy ten sam TP) a Ty jeszcze blizniaki No i masz czarna/granotowa kiecke to tez mniej widac Ale szczuplaczek bardzo ladny z Ciebie
No i pewnie w 6stym miesiacu wyskoczy ci porzadna pileczka mi to caly czas brzusio do przodu rosnie a wkleje fote jakas dopiero po 20tc bo dla mnie za te 3,5 tygodnia to bedzie kluczowa wizyta gdzie po niej bede mogla odetchnac i zaczac myslec o zakupach dla dziecia
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Madzia no no brzuszek w poprzedniej ciazy mialas pod koniec dosc duzy,ale taka fajna pileczka :-) Ale musialo juz w tedy dosc ciazyc taki pokazny brzuszek....
Podziel się: