reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Niuniunia ty teraz skończyłaś 13 tc i zaczynasz 14tc.Ja obliczam tak jak w linku co ptencer wkleiłą,albo z pierwszego sposobu Goli.Wynika z tego,ze zaczął się 4 m-Ac - u mnie też:tak:
Ssabrinaa wow ale piłeczka super!!!:tak:

reklama
Dzieki dziewczyny za mile komentarze,wlasnie zauwazylam ze nie tyje nigdzie tylko mi sie brzuszek wysuwa do przodu i wygladam jakbym pileczke polknela :-D w spodnie biodrowe nadal wchodze i nie cisna mnie i z tego sie ciesze takze :-D

Ssabrinaa wow, ale brzuszek!!! ja mam dużo mniejszy :) ale tak się zastanawiam, czy to, że brzuszek rośnie tak wcześnie, to nie będzie miało wpływu na to, że się będzie miało mniej albo w ogóle rozstępów - bo skóra się przyzwyczaja powoli i równomiernie się rozciąga...

Ssabrinaa no na mnie też spodnie jeszcze dobre w biodrach i w pupie,tylko na brzuchu już cisną,zwłaszcza jak siedze caly dzień w biurze.

U nas właśnie była koleżanka z dwójką swoich maluchów- córeczka 1,5 roku i synek 5 tygodni ludzie jaki malusi:szok: Ale ona sama laska jak nie wiem w szortach a nogi jak u modelki , 0 cellulitu,kurcze też bym chciała tak wyglądac po porodzie,ale jak skoro już przed wyglądam gorzej:confused:

Ssabrinaa śliczny brzucholek i jaki już duuży ! I co za figura, no tak jak pisałam wcześniej mamuśki listopadowe - same lachony :-D

Dzieki dziewczyny za mile komentarze,wlasnie zauwazylam ze nie tyje nigdzie tylko mi sie brzuszek wysuwa do przodu i wygladam jakbym pileczke polknela :-D w spodnie biodrowe nadal wchodze i nie cisna mnie i z tego sie ciesze takze :-D
Sabrina mi tez wszystko w brzuchol poszlo:) z tym ze spodni nie zaloze bo bioderka sie poszerzyly, czego nie widac;) no ale jak mnie kolezanki wczoraj zobaczyly to powiedzialy ze chudzielec jestem:D

My wiemy najlepiej gdzie nam poszlo wiec dobrze ze inni tego nie widza i ze nie zauwazaja :-)
Dziewczyny mam jedno pytanko a zazywacie jakies dodatkowe witamini z grupy Omega3 ??

reklama
Witam :) i też dołączam się do pytania :) ja biorę prenatal classic i tak się zastanawiam, czy mogę brać jeszcze jakieś tabletki z omega ? :)

Do góry