reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

nieee no mój by się tego nie podjął:sorry:
Gola naprawdę sobie odpuść te kremy.Ja wam nie pisałam,ale mnie tak strasznie pokarało,ze aż mi wstyd za samą siebie było,ze taka glupia jestem.Kupiłam sobie krem,a nawet dwa,bo podwójnie pakowany,no i zaraz przed wizytą u gina (2 tyg temu) postanowiłam się wydepilować.Oooo co to był za durny pomysł:szok::szok: Piekło jak cholera,nie mogłam się nawet tam dotknąć i nie wiedziałam jak przeżyję badanie u gina:no:,pod pachami to samo,przez kilka dni nie mogłam antyperspirantu używac nawet. Na miejsca intymne od razu zastosowałam tantuum rosa,ale i tak prze 3 dni bolało masakrycznie,a przy sikaniu to byla masakra.Nigdy więcej:no:

Ankush śliczny brzuszek :-)

reklama
Ankusch piękny i wygodny dla Martynki apartament!! :-)
Co do golenia, to jakoś jeszcze daję radę przed nisko ustawionym lustrem, używam trymera, nie golę się aż do gołej skóry, bo wtedy jest mniej podrażnień.

Ankusch wyglądasz pieknie! Przynajmniej widać, że jesteś w ciąży:-)
Co do golenia, to ja już też nie daję rady, mój mi cały czas mówi, że mi pomoże, ale jakoś mi głupio było, ale teraz przed wtorkową wizytą u gina, nie będę miała wyjścia i skorzystam z jego pomocy:-)

i ja się pochwale swoim dzisiejszym brzuszkiem, przepraszam za piżamkowy strój, oraz jakoś zdjęć, tak to jest jak się samemu robi:-D
dziś zaczynamy 31 tc
S5005922.jpgS5005923.jpg

reklama
Do góry