reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

andrzelika1989, nio nie jest powiedziane, że nie będę wyglądać jak mała foka;) Ale chciałabym już coś widzieć i z zazdrością patrzę na Wasze brzuszki :-D

Ja uważam, że mam malutkie uwypuklenie w podbrzuszu, ale rodzinka twierdzi, że chyba mi się zdaje i nie widać jeszcze nic,buuu

reklama
andrzelika masz spory juz ten brzuszek i fajnie sie zaokragla :-) nimfii u Ciebie juz takze nie da sie nic ukryc :-)
Gola84 nim sie obejrzysz a brzusio sie pokaze,zobaczysz :-) A rodzinka tak mysli bo nie oglada Ciebie caly czas,Ty znasz swoje cialo najlepiej jesli myslisz ze cos widac to na pewno widac :-)

Ssabrinaa ale u ciebie brzusio tez pokaźnych rozmiarow, zwlaszcza ze u ciebie ciaza mlodsza o ponad tydzien jak u mnie i andrzeliki :)

gola jeszcze nacieszysz sie okraglosciami ;) W pierwszej ciazy nie bylo widac po mnie nic przez pierwsze 4 msc ciazy, i moglam nosic normalne jeansy a teraz.... 10TC a ja juz przeskakuje do ciążowych :p

nimfii no wsumie masz racje ale w ostatniej ciazy tez mi szybko brzuch wyskoczyl a w 9tc w nic sie nie miescilam:tak: a tym razem to przez ta faldke co pozostala mi po poprzedniej teraz jest po prostu twardsza i okraglejsza no i nie potrafie brzuszka w ciagnac tak zebym miala plaski brzuszio :-) moj sie smieje ze blizniaki a ja mu ze chyba se zartuje no ale u niego w rodzinie blizniaki byly,kuzynka jego ma :oo2:

Dziewczyny śliczne macie te brzuszki!! Ja sama nie wiem czy mój to fałda tłuszczyku, czy to "to". Nigdy nie miałam płaskiego brzuszka, ale teraz to zgroza, balon jakiś mi rośnie. Może zrobię wieczorem fotkę, choć wiadomo, że wieczorem brzuchol zawsze większy:-)

Ssabrina tez mi przechodzilo przez mysl ze to bliźniaki jak zobaczylam tak szybko rosnacy brzuch. W mojej rodzinie byly 3 przypadki bliźniaczek :p Uspokoilam sie po USG bo wiem ze fasolinka jest jedna ;)
Ciąża bliźniacza nie musi oznaczac większego brzuszka. Moja szwagierka z bliźniakiami miala takich samych rozmiarów brzuch jak jej kolezanka w ciąży pojedyńczej.

Ssabrina, andrzelika, nimfii-> superowe brzuski
Gola84-> u mnie tez brzsuzek mini, ponizej dowod

Załączniki

• 11t.jpg
    11t.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 63
dziewczyny śliczne macie "domki"
gola widzisz tobie mówią że nic nie widać a ja myślałam że po mnie nie widać a koleżanka mi ostatnio mówi że jak mnie zobaczyła ostatnio to tak jej sie wydawało że ja już zaciążona ale nie była pewna

reklama
Do góry