reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
Mycha ale z ciebie sexi mama ;-) fajnie ci się taki zaokrąglony brzuszek uwidacznia.
Angie faktycznie mały,ale widac ,ze ciązowy :tak:
Majuśka ja rozstępów nie widze,tylko fajną piłeczkę ;-)
Kasiente pokaźny domek ;-)

Niektore mamusie to maja jeszcze male brzuszki :) Ale dla mnie sa on tez super, bo wygladaja bardzo seksownie. Bez zaczerwienien czy rozstepow.
Jakby nie bylo brzuszek rosnie najwiecej w 8 msc wiec zobaczymy w pazdzierniku z czym bedziemy staly ;)

Nimfii nawet mnie nie strasz!! Ja juz mam wielkiego basiorka, lepiej niech sobie teraz delikatnie rośnie hihi bo się nie udźwignę;-)

Hej kochane. Wszystkie mamy sliczne brzuszki. U mnie w gosciach byla siostra i walnelysmy sobie mala sesje. Oto ona:

Załączniki

• DSCN3244.jpg
    DSCN3244.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 79
  • DSCN3273.jpg
    DSCN3273.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 74
  • DSCN3276.jpg
    DSCN3276.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 71
  • DSCN3279.jpg
    DSCN3279.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 69
  • DSCN3282.jpg
    DSCN3282.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 89
winki jesteś:-)
Fotki cudne!!!! Takie profesjonalne!!A brzusio okrąglutki. Wyglądasz prześlicznie, widać ze Ci nasz cudowny stan służy:tak: Ja nie osądzę czy na chłopca czy na dziewczynkę ale myślę że Gola jak zwykle powie hehe;-)

reklama
agutek79 taki brzuch to ja miałam przed ciąża..:-)gdzie ten maluszek Ci się schował...:-)
winki80 śliczne zdjęcia,super pamiątka..:-)

Do góry