reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
Winki, super sesja :))) I śliczny brzuszek. Chyba sama namówię jakąś koleżankę czy siostrę na coś takiego, pamiątkowe zdjęcia będą potem jak nic :)

Winki świetna sesja, piękne zdjęcie w plenerze i te buciki też słodkie! Ja też już zaczynam myśleć o takiej sesji, w 9 miesiącu brzuszek już trochę za pokaźny i trochę wiszący :-D

Nimfii nawet mnie nie strasz!! Ja juz mam wielkiego basiorka, lepiej niech sobie teraz delikatnie rośnie hihi bo się nie udźwignę;-)

Nieraz widze na ulicy mamy z naprawde ogromnymi brzuszkami ciążowymi. az sie nadziwic nie moge ze one jeszcze moga sie swobodnie poruszac ;)
Wiec i kazda z nas da rade.

winki swietna sesja :) Bardzo fajna taka pamiatka.

A mnie brzuszek idzie do przodu ze hejj... Co dziwne jest dość nisko. Tylko czekac az podejdzie w gore pod żebra :confused2::sorry:

Edit:
Poszperalam w kompie i dla porównania daje foteczke brzuszka z pierwszej ciąży na 3 tyg przed porodem.
Dosc niski brzuszek i do przodu wystawiony ;)

Załączniki

• Zdjęcie1316.jpg
    Zdjęcie1316.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCN0144.jpg
    DSCN0144.jpg
    63,1 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Przy pierwszej ciązy nie mialam wielu zdjec ale pamietam ze tez raczej rósł do przodu. W góre brzuszek poszedł pod sam koniec. Jak mam zdjecie z dnia porodu to faktycznie kolosalny brzuch.

reklama
Do góry