reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

ptencer, ponko, Ssabrina, Majuska, Julianna super brzuszki! Kazdy inny, ale wszystkie takie kształtne:-)

nimfii ja też mam wrazenie, ze brzuszek mi troszkę przystopował. Za to córcia też sie strasznie zaczeła rozpychać;-) Już sie nie trzeba czaić zeby mąż zobaczył falujący brzuszek, widać jak da dłoni kopniaki, przemieszczania się, wędrowania i wypychania:-) Ostatnio tpo mu spod ręki uciekła:-D Ale nie powiem - czasami zaboli:baffled:

reklama
No, wreszcie się zmobilizowałam na jakąś fotkę swojego balona, to tak z okazji 30 tygodnia :)))

dscf7737j.jpg

( rozstępy to jeszcze po pierwszej ciązy, kiedy to wystartowałam z wagi 48 kg, a skończyłam na 70;-) )

Edit: zmniejszyłam troche fotę bo chyba za duża mi się wstawiła :)))
oj tam;) my nic na focie nie widzimy;) ba brzuszki sie robia porownywalne:)

o jak slicznie:) jaka ladna mamuska :)

A to ja z dzisiaj:)

30tydz.jpg

Kasiente super wyglądasz, brzuś już okazały i ja znowu zagadam jak stara baba - co w mądrości ludowe wierzy ;-), że kształt na chłopaczka (choć wiem, że tak naprawdę kształt brzucha z płcią ma niewiele wspólnego), ślicznie do przodu brzuszek rośnie:)

reklama
Dziewczyny wszystkie macie swietne brzuszki:tak:

To teraz w koncu ja pochwale sie swoim, bo nareszcie zaczyna wygladac na ciazowy - poczatek 29 tygodnia
P8280334.jpgP8280336.jpg

Do góry