reklama
Same cudne brzuszki :-)
Aż odetchnęłam z ulgą ,bo mi sie wydaje ,ze to tylko ja mam taki duży,ale widze ,zę mamy podobne (oczywiście tu o tych wiekszych mówię ;-)) .
No i mamuśki trzeba przyznać,ze same laseczki z Was.
Jutro moze wkleję jakąś swoją fotkę znad morza.
Aż odetchnęłam z ulgą ,bo mi sie wydaje ,ze to tylko ja mam taki duży,ale widze ,zę mamy podobne (oczywiście tu o tych wiekszych mówię ;-)) .
No i mamuśki trzeba przyznać,ze same laseczki z Was.
Jutro moze wkleję jakąś swoją fotkę znad morza.
cocca na mój nie patrz, bo ja przed ciążą byłam chodząca anoreksja, i wciąż mam wielki problem żeby nabrać ciała, robie co mogę, żeby przytyć, tak do tych 15kg dobić, a tu lipa, zostały mi 3 miesiące a mam +10 kg, z czego ostatni kilogram to chyba 2 miesiące nabijałam
W
winki80
Gość
reklama
Cudne brzucholki. :-)
winki80 lekarz nie kazal ci jeszcze sciągnąć kolczyka? Mi już w 20 tygodniu kazała go ,,usunąć,, na jakiś czas. I powiem ci w sumie miała rację. Dziurka mocno się rozszerza tak więc podejrzewam ze z ciężarem kolczyka (małym ale jest) rozciągnie się jeszcze bardziej i pozniej nie ładnie bedzie wyglądac jak brzuszki wrócą do normalnych kształtów.
winki80 lekarz nie kazal ci jeszcze sciągnąć kolczyka? Mi już w 20 tygodniu kazała go ,,usunąć,, na jakiś czas. I powiem ci w sumie miała rację. Dziurka mocno się rozszerza tak więc podejrzewam ze z ciężarem kolczyka (małym ale jest) rozciągnie się jeszcze bardziej i pozniej nie ładnie bedzie wyglądac jak brzuszki wrócą do normalnych kształtów.
Podziel się: