reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
Julianna wyglądasz ślicznie!!! Cała szczuplutka i ten brzuszek:-)
Gola na co czekasz, pokaż jak Ci rośnie ten brzusio!!!

Już kiedyś mówiłam, że listopadówki same lasencje.

kasiente - piłeczka cudowna. Pięknie wyglądasz :)

Julianna_Szcz - następna chudzinka, ale brzusio śliczny :)

kasiente super brzusio! I taki wystający, chłopczykowy;-) Ale fakt, tak poza brzuszkiem to szczuplutka jesteś!

Ja ostatnio to nawet u dentysty usłyszałam, ze mam wielki brzuchol i szok, ze jeszcze 3 miechy :wściekła/y:

julianna, kasiente ładnie wyglądacie,:-)
Julianna_Szcz ja też nie mam dużego brzuszka jak byłam w środę na USG to lekarz nic nie mówił ciąża dobrze się rozwija i tyle, brzuszek u każdej ciężarnej wygląda inaczej.:-)

mirelka dokladnie mi też gin na ostatniej wizycie mówił, że kształt i wielkość brzuszka to sprawa baaardzo indywidualna, ja mam jakoś bardziej w poziomie - dlatego mi najpierw w boczki poszło;-)

reklama
Dokładam swój brzuszek. Żałuję, że "przespałam" tyle miesięcy ciąży i to dopiero moje pierwsze zdjęcie. Jest zrobione w 25 tc (niecały tydzień temu).
17.07.2011 brzuszek.jpg

Do góry