reklama
B
Bryszka
Gość
I słusznie bo jest piękny!!!!! A ciężko niestety bedzie ale pocieszę Cię nam wszystkim to sie da we znaki ;DWcale na boki nie idę, wszystko idzie do przodu w sam brzuszek Jestem z niego bardzo dumna, choć jest mi już niewygodnie w wielu sytuacjach.
kasiente
Fanka BB :)
ja tez ide do przodu cale szczescie ale buzia za to mi sie zaokraglilaWcale na boki nie idę, wszystko idzie do przodu w sam brzuszek Jestem z niego bardzo dumna, choć jest mi już niewygodnie w wielu sytuacjach.
reklama
Gola84
Fanka BB :)
Kasiente wow super wyglądasz i jaką masz zgrabną piłeczkę, nie wiem, ale chyba w brzuchola Ci te kg poszły, bo gdzie indziej się jakoś dopatrzyć nie mogę
Julianna jaka ty szczupluśka jesteś, super! I brzuszek masz przesłodki, pięknie wyglądasz!
Mnie też kobity wypycha z dnia na dzień, wczoraj jak była w pracy z L4, to koleżanka która mnie nie widziała 3 tygodnie prawie powiedziała, że mam już 2 razy większy brzuch
Julianna jaka ty szczupluśka jesteś, super! I brzuszek masz przesłodki, pięknie wyglądasz!
Mnie też kobity wypycha z dnia na dzień, wczoraj jak była w pracy z L4, to koleżanka która mnie nie widziała 3 tygodnie prawie powiedziała, że mam już 2 razy większy brzuch
Podziel się: