reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
mycha figurowa mama z Ciebie;-) swietnie wygladasz a maluszkowi na pewno jest dobrze i bezpiecznie nie martw sie ;-):-)
agutek slicznie wygladasz a brzuszek juz taki pokazny masz i okraglutki slicznie wygladasz ;-):-)
agutek slicznie wygladasz a brzuszek juz taki pokazny masz i okraglutki slicznie wygladasz ;-):-)
I
inna_a
Gość
mycha- ale ty chudzinka jesteś z jednej strony fajnie, bo nie tyjesz tak jak ja i zaskoczysz innych jak urodzisz za 4 miesiące, bo przepuszczam, że brzunio wyskoczy ci jak mojej koleżance w 7 miesiącu, a o dzidzi się nie martw ona sobie miejsce znajdzie jak będzie więcej potrzebować to cię wybrzuszy
Agutek79 okazały ten twój brzuszek i to bardzo
Agutek79 okazały ten twój brzuszek i to bardzo
kasiente
Fanka BB :)
heheh to tak jak ja ale ja mam koncowke 25tcPaniusiu jesteś chudzinka troszkę brzusia widać a u mnie to z 6 razy większy
no co ty kazda kobitka inna, inaczej ci sie wszystko uklada w srodku, mlode ma wody plodowe to raz poza tym chroni je lozysko wiec nie ma prawa nic sobie zrobic poza tym jesli lekarz nie krzyczy ze cos jest nie tak to ja bym sie nie martwila na zapas, bo to bez sensudzięki dziewczyny,
ale ja to już się zaczynam martwić, bo jak dzidzia ma już z 15 cm to jak ona się tam mieści? boje się że sobie coś zrobi przez to, że jest jej ciasno :-(
no piekny ten brzusio mam podobny, chociaz inaczej rozlozony a tu jeszcze 10tygodni minimum heheh ale fajnie ja tam z brzucha dumna jestemPrzepraszam Sabrinka ale nie wiem jak wrzucić zdjęcia edytując post, więc zrobię nowy.
Kobietki kończę 26tc to myZobacz załącznik 373804Zobacz załącznik 373805
reklama
Niuniunia20
Fanka BB :)
Mycha nie przejmuj się tym, że masz malusi brzuszek, to nie ma reguły na to, że jak wielki brzuch to i dziecku wygodniej, nie nie prawda Ono sobie tam spokojnie żyje i się mieści i na pewno jest mu tam w środku wygodnie No już główka do góry
Agutek brzusio masz piękny;D Ale pomimo dużego brzuszka to też szczuplutka jesteś
Agutek brzusio masz piękny;D Ale pomimo dużego brzuszka to też szczuplutka jesteś
Podziel się: