reklama
onanana każda z nas widzi siebie w gorszej wersji niż jest w rzeczywistości. Mi znowu bardzo podoba się Twój brzuszek i na zdjęciu, które ostatnio umieściłaś wyglądasz przezgrabnie. Zdawało mi się, że nawet z brzuszkiem jesteś dużo szczuplejsza ode mnie, a pewnie dlatego, że ja mam spory biust i duże biodra, więc każdej dziewczynie ze szczupłymi nóżkami i małą pupą zazdroszczę
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Margana slicznie wygladasz a brzuszek rosnie oj rosnie przepieknie
martus figurke masz swietna a brzuszek sie robi coraz to bardziej okragly ;-)
Bryszka a Ja mam 155cm i brzuszek w obwodzie 93-94 a waga przed ciaza to mialam 53kg a teraz jakies 58-59kg idzie w gore wage
martus figurke masz swietna a brzuszek sie robi coraz to bardziej okragly ;-)
Bryszka a Ja mam 155cm i brzuszek w obwodzie 93-94 a waga przed ciaza to mialam 53kg a teraz jakies 58-59kg idzie w gore wage
I
inna_a
Gość
Margana- też masz super brzuszek taki jak ja chyba i ształt podobny nawet, może ja mam ciut większy...
martus.ja - szczuplutka jesteś i brzuszek już widać nawet, ty się przejmujesz, że przy wzroście 167cm tyle ważysz, a ja mam 164cm i waże 72kg to dopiero lipa.
muszę was zaskoczyć, ale ja mam 104cm w obwodzie brzucha właśnie mierzyłam...
martus.ja - szczuplutka jesteś i brzuszek już widać nawet, ty się przejmujesz, że przy wzroście 167cm tyle ważysz, a ja mam 164cm i waże 72kg to dopiero lipa.
muszę was zaskoczyć, ale ja mam 104cm w obwodzie brzucha właśnie mierzyłam...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
I
inna_a
Gość
ankusch- czyli nie jestem sama ze swoimi okrągłościami ;P hehe
onanana- to fajnie, że masz podobne rozmiary
onanana- to fajnie, że masz podobne rozmiary
reklama
Podziel się: