reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Margana śliczny brzusio
martus.ja tak jak dziewczyny mówią, chudzinka z Ciebie. ja mam 168, i moja wyjściowa waga to 63,5 (a jeszcze rok temu przed ślubem poniżej 60 byłam, co ten ślub potrafi zdziałać,heheh)

reklama
onanana każda z nas widzi siebie w gorszej wersji niż jest w rzeczywistości. Mi znowu bardzo podoba się Twój brzuszek i na zdjęciu, które ostatnio umieściłaś wyglądasz przezgrabnie. Zdawało mi się, że nawet z brzuszkiem jesteś dużo szczuplejsza ode mnie, a pewnie dlatego, że ja mam spory biust i duże biodra, więc każdej dziewczynie ze szczupłymi nóżkami i małą pupą zazdroszczę:zawstydzona/y:

Margana slicznie wygladasz a brzuszek rosnie oj rosnie przepieknie :-D
martus figurke masz swietna a brzuszek sie robi coraz to bardziej okragly ;-):-D
Bryszka a Ja mam 155cm i brzuszek w obwodzie 93-94 :-D:-D a waga przed ciaza to mialam 53kg a teraz jakies 58-59kg :tak: idzie w gore wage :-D

Margana- też masz super brzuszek taki jak ja chyba i ształt podobny nawet, może ja mam ciut większy...
martus.ja - szczuplutka jesteś i brzuszek już widać nawet, ty się przejmujesz, że przy wzroście 167cm tyle ważysz, a ja mam 164cm i waże 72kg to dopiero lipa.

muszę was zaskoczyć, ale ja mam 104cm w obwodzie brzucha :p właśnie mierzyłam...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry