reklama
B
Bryszka
Gość
Margana imponujący brzuś jak u mnie zresztą
Martus taki brzuszek masz maleńki jeszcze pewnie chudzinka z ciebie ja o takim to przed ciążą marzyłam ale ja taka kuleczkowata w ostatnim roku się zrobiłam
Gola no rośniesz nie da się ukryć
Ssabrina ja mam w obwodzie 100 a wzrostu 150
Martus taki brzuszek masz maleńki jeszcze pewnie chudzinka z ciebie ja o takim to przed ciążą marzyłam ale ja taka kuleczkowata w ostatnim roku się zrobiłam
Gola no rośniesz nie da się ukryć
Ssabrina ja mam w obwodzie 100 a wzrostu 150
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Niuniunia20
Fanka BB :)
Wszystkie macie boskie brzuszki;D
Gola fajniusi brzuszek ale wcale tak dużo nie urosłaś, dosłownie odrobinkę - ja to urosłam he he.
Sabrina Ty to masz fajną piłeczkę, zawsze chciałam mieć taki brzusio
Margana brzuszek fajniutki, a jaki okrąglutki
Martuś chudzinko, brzusio masz malutki ale widać, że coś w nim rośnie W 9 miesiącu będą mówili, że jesteś w 4 he he
Ja muszę się zmobilizować ale już poczekam do niedzieli, w niedzielę sobie zrobię zdjęcie bo akurat będę na urodzinkach siostry synka to akurat
Gola fajniusi brzuszek ale wcale tak dużo nie urosłaś, dosłownie odrobinkę - ja to urosłam he he.
Sabrina Ty to masz fajną piłeczkę, zawsze chciałam mieć taki brzusio
Margana brzuszek fajniutki, a jaki okrąglutki
Martuś chudzinko, brzusio masz malutki ale widać, że coś w nim rośnie W 9 miesiącu będą mówili, że jesteś w 4 he he
Ja muszę się zmobilizować ale już poczekam do niedzieli, w niedzielę sobie zrobię zdjęcie bo akurat będę na urodzinkach siostry synka to akurat
Margana no brzuszek godny, okrąglutki! ;-)
Martusja rzeczywiście, jak Niuniunia pisze, to chudzinka z Ciebie, ale pewnie wystrzeli bębenek niebawem!!
Ja tez muszę męża zatrudnić jako fotografa i wstawić mój aktualny brzuń.
Martusja rzeczywiście, jak Niuniunia pisze, to chudzinka z Ciebie, ale pewnie wystrzeli bębenek niebawem!!
Ja tez muszę męża zatrudnić jako fotografa i wstawić mój aktualny brzuń.
onanana
Margana śliczny masz brzusio!!! Taki okrąglutki!!! Idealny równiutki hehe
Martuś z Ciebie to chudzinka jak nie wiem!! Chociaż brzunio juz widać Tak jak Bryszka taki brzuchol szczupły cale życie mi się marzy hehe
Dziewczyny dawajcie brzuchole bo to super temat jest hihi
Martuś z Ciebie to chudzinka jak nie wiem!! Chociaż brzunio juz widać Tak jak Bryszka taki brzuchol szczupły cale życie mi się marzy hehe
Dziewczyny dawajcie brzuchole bo to super temat jest hihi
Dzięki kochane, ale żadna ze mnie chudzinka w porównaniu do większości z was, bo moja przedciążowa waga przy wzroście 167 to 57 kg, a już doszły kolejne 4kg:-). Tylko ja nieco inaczej rosnę niż wy, bo idzie w cycki i tyłek, a brzuchol zawsze miałam płaski, więc teraz wydaje mi się, że jest ogromny, ale nie mogę się doczekać, aż będzie taki jak wasze. Wtedy będę miała co eksponować i może wreszcie ktoś zauważy, że jestem w tej upragnionej ciąży i przepuści w kolejce sklepowej ;P
Dołączam się do apelu onany wklejajcie fotki ze swoimi coraz większymi brzuszkami.
Dołączam się do apelu onany wklejajcie fotki ze swoimi coraz większymi brzuszkami.
onanana
Ciekawe, ja też startowałam z ok 57 kg przy 167 cm ale nie byłam taka szczupła jak TY!! Chyba każdy jednak ma swoją figuręDzięki kochane, ale żadna ze mnie chudzinka w porównaniu do większości z was, bo moja przedciążowa waga przy wzroście 167 to 57 kg, a już doszły kolejne 4kg:-). Tylko ja nieco inaczej rosnę niż wy, bo idzie w cycki i tyłek, a brzuchol zawsze miałam płaski, więc teraz wydaje mi się, że jest ogromny, ale nie mogę się doczekać, aż będzie taki jak wasze. Wtedy będę miała co eksponować i może wreszcie ktoś zauważy, że jestem w tej upragnionej ciąży i przepuści w kolejce sklepowej ;P
reklama
Podziel się: