reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

A to moje dzisiejsze brzuszysko;-)

24t4d.a.jpg24t4d.c.jpg

reklama
Margana imponujący brzuś jak u mnie zresztą :tak:
Martus taki brzuszek masz maleńki jeszcze :szok: pewnie chudzinka z ciebie ja o takim to przed ciążą marzyłam :-D ale ja taka kuleczkowata w ostatnim roku się zrobiłam
Gola no rośniesz nie da się ukryć ;)
Ssabrina ja mam w obwodzie 100 a wzrostu 150 :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wszystkie macie boskie brzuszki;D
Gola
fajniusi brzuszek ale wcale tak dużo nie urosłaś, dosłownie odrobinkę - ja to urosłam he he.
Sabrina Ty to masz fajną piłeczkę, zawsze chciałam mieć taki brzusio
Margana brzuszek fajniutki, a jaki okrąglutki;)
Martuś chudzinko, brzusio masz malutki ale widać, że coś w nim rośnie;) W 9 miesiącu będą mówili, że jesteś w 4 he he;)

Ja muszę się zmobilizować ale już poczekam do niedzieli, w niedzielę sobie zrobię zdjęcie bo akurat będę na urodzinkach siostry synka to akurat;)

Margana no brzuszek godny, okrąglutki! ;-)
Martusja rzeczywiście, jak Niuniunia pisze, to chudzinka z Ciebie, ale pewnie wystrzeli bębenek niebawem!!
Ja tez muszę męża zatrudnić jako fotografa i wstawić mój aktualny brzuń.

Margana śliczny masz brzusio!!! Taki okrąglutki!!! Idealny równiutki hehe
Martuś z Ciebie to chudzinka jak nie wiem!! Chociaż brzunio juz widać:tak: Tak jak Bryszka taki brzuchol szczupły cale życie mi się marzy hehe
Dziewczyny dawajcie brzuchole bo to super temat jest hihi

Dzięki kochane, ale żadna ze mnie chudzinka w porównaniu do większości z was, bo moja przedciążowa waga przy wzroście 167 to 57 kg, a już doszły kolejne 4kg:-). Tylko ja nieco inaczej rosnę niż wy, bo idzie w cycki i tyłek:dry:, a brzuchol zawsze miałam płaski, więc teraz wydaje mi się, że jest ogromny, ale nie mogę się doczekać, aż będzie taki jak wasze:happy:. Wtedy będę miała co eksponować i może wreszcie ktoś zauważy, że jestem w tej upragnionej ciąży i przepuści w kolejce sklepowej ;P
Dołączam się do apelu onany wklejajcie fotki ze swoimi coraz większymi brzuszkami.

Dzięki kochane, ale żadna ze mnie chudzinka w porównaniu do większości z was, bo moja przedciążowa waga przy wzroście 167 to 57 kg, a już doszły kolejne 4kg:-). Tylko ja nieco inaczej rosnę niż wy, bo idzie w cycki i tyłek:dry:, a brzuchol zawsze miałam płaski, więc teraz wydaje mi się, że jest ogromny, ale nie mogę się doczekać, aż będzie taki jak wasze:happy:. Wtedy będę miała co eksponować i może wreszcie ktoś zauważy, że jestem w tej upragnionej ciąży i przepuści w kolejce sklepowej ;P
Dołączam się do apelu onany wklejajcie fotki ze swoimi coraz większymi brzuszkami.
Ciekawe, ja też startowałam z ok 57 kg przy 167 cm ale nie byłam taka szczupła jak TY!! Chyba każdy jednak ma swoją figurę:tak:

reklama
Do góry