reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria - bezpieczeństwo

wiecie wszystko fajnie z tą galerią ze jest zamknięta i tak dalej, ale dlaczego nie możemy edytować postów, mi nie zawsze wszystko wychodzi od razu OK i nie mam możliwości poprawienia

reklama
Asiu mnie nie chodzilo o to zeby ja usunac z listy tylko, zeby usunac u niej sama ta nazwe lipcowe mamy.
Chyba, ze to jakis program jest co rozpoznaje tylko lipcowe mamy i tylko takowe wpuszcza do galerii?? ::)
Ale tak to przeciez i Gaga i Melanie i inne dziewczyny "nie nasze" musialby miec napis lipcowe mamy,a tak, przeciez nie jest ::)

melanie i gaga mialy juz wczesniej wpisane ze sa mamai wrzesniowymi ( chyba) i dlatego nie widac.........

ja tez jestem dopisana do takiego watku "mamy siedzace w domu" ale pierwsza bylam dopisana tutaj dlatego mam :lipcowe mamy"

jezeli twoja kuzynka nie bedzie miala napisu lipcowe mamy, to nie bedzie na liscie ( tak mi sie wydaje)........napisze do anislu i zapytam :)

Dzieki wielkie, moze to sie da jakos zlkiwidowac, zeby jednoczesnie mogla galerie odwiedzac. Ona jest marcowa mam i moze im taki napis zaloza, jak beda np chcialy galerie swoja zamknac i wtedy to nie wiem, mozeudaloby sie zamienic napisy? No moze sie uda jednak zalatwic tak jak mysle.
dzieki, ze piszesz do Anilasu w sumie w moim imieniu :)

Martusia niestety, jest tak jak pisalam, albo Twoja kuzynka nie bedzie miala napisu i tym samym nie bedzie miala dostepu do galerii albo zaakceptuje napis.............tak mi napisala aniaslu

no kasiu chyba my dwie tu tylko....................a i nie wiem czy martusia nie pisała w tej sprawie też

no ja jestem za !

reklama
proponuje kolejne głosowanie: Kto za zamknięciem wszystkich wątków ze zdjęciami??

rozumiem ze Kredka i Kate za?? Ja oczywiście tez.

Do góry