reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria - bezpieczeństwo

Jak wszelkie zdjecia to wszelkie, a co? I tak juz prawie "po ptokach".

Ja tylko jestem zla, bo ostatnie zdjecia Alkowe wkeljalam przez dodatkowe opcje i teraz bedzie gu... a nie zdjecia,a miala to byc jakas forma pamiatki :( Ta strona imageshack nei zawsze dziala i to jest wkurzajace, albo nei zawsze sa widoczne z niej zdjecia. Jest taka jeszcze inna strona podbnie dzialajaca http://tinypic.com/ i kiedys z niej wklejalam zdjecia kuzynce.

reklama
Martuska pisze:
Jak wszelkie zdjecia to wszelkie, a co? I tak juz prawie "po ptokach".

Ja tylko jestem zla, bo ostatnie zdjecia Alkowe wkeljalam przez dodatkowe opcje i teraz bedzie gu... a nie zdjecia,a miala to byc jakas forma pamiatki :( Ta strona imageshack nei zawsze dziala i to jest wkurzajace, albo nei zawsze sa widoczne z niej zdjecia. Jest taka jeszcze inna strona podbnie dzialajaca http://tinypic.com/ i kiedys z niej wklejalam zdjecia kuzynce.

martusia ja tez tak wklejalam i tez nie widac moich, ale teraz zaczelam tym tinypic i widac, wiec spruboj tak!!

Iwon pisze:
Asiu, stwórz listę osób, które teraz się udzielają (teraz, oznacza oczywiście również Nianię na przykład  ;)). Jeśli pojawią się dziewczyny, które były tu rok temu na przykład i wyrażą taką wolę, to wtedy się je dopisze, nie ma problemu.

Weżmiesz to na siebie? Zrobiłabym to, ale jestem w pracy i naprawdę nie mam kiedy  :(

PS. Martusia myślę,  nie ma problemu z Twoimi przyjaciółkami  ;)
Ufff Iwoncia dziekuje :-*

Jaka szkoda, że tak musimy uważać na te nasze (naszych dzieci) fotki :(. Uwilbiałam oglądać lipcowe maluszki, a teraz niestety nie mogę :( :( :(. Nasze majowe dzieciaczki też niestety "ukryte". No ale bezpieczeństwo oczywiście ważniejsze :). Pozdrawiam wszystkie lipcowe dzieciątka i ich rodzinki!!!

no właśnie, przecież Elwiska tez trzeba dodać!!! Ale z nas matołki ::) Może, żeby nie zawracać Ani Ślusarczyk ciągle glowy, to poczekamy aż uzbiera się więcej chętnych do naszego wątku i wtedy poprosimy o dopisanie?

elwis_m pisze:
Jaka szkoda, że tak musimy uważać na te nasze (naszych dzieci) fotki :(. Uwilbiałam oglądać lipcowe maluszki, a teraz niestety nie mogę :( :( :(. Nasze majowe dzieciaczki też niestety "ukryte". No ale bezpieczeństwo oczywiście ważniejsze :). Pozdrawiam wszystkie lipcowe dzieciątka i ich rodzinki!!!

HA! Jak wy nam tak my wam >:D ;)

gazelaczek pisze:
no właśnie, przecież Elwiska tez trzeba dodać!!! Ale z nas matołki ::) Może, żeby nie zawracać Ani Ślusarczyk ciągle glowy, to poczekamy aż uzbiera się więcej chętnych do naszego wątku i wtedy poprosimy o dopisanie?

pisalam o tym wyzej, jak sie uzbiera to wysle wiadomosc i osoby zostana dopisane!!!

tusia26 pisze:
elwis_m pisze:

HA! Jak wy nam tak my wam >:D ;)

tak tak :) ja też lubiałam podglądać majowe maluszki

reklama
Dawno tu nie zaglądałam, a tu takie zmiany....
Oczywiście proszę także o dopisanie do listy, bo bardzo bym chciała poogladac dzieciaczki i wstawic kilka nowych fotek mojej córci
Dzięki

Do góry