reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria - bezpieczeństwo

DASARIA pisze:
Dawno tu nie zaglądałam, a tu takie zmiany....
Oczywiście proszę także o dopisanie do listy, bo bardzo bym chciała poogladac dzieciaczki i wstawic kilka nowych fotek mojej córci
Dzięki

forum jest aktualizowane co tydzien..............na razie czekamy na dopisanki :) ale napewno bedziesz dopisana!!

reklama
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Dawno tu nie zaglądałam, a tu takie zmiany....
Oczywiście proszę także o dopisanie do listy, bo bardzo bym chciała poogladac dzieciaczki i wstawic kilka nowych fotek mojej córci
Dzięki

forum jest aktualizowane co tydzien..............na razie czekamy na dopisanki :)  ale napewno bedziesz dopisana!!
Dzięki

dlaczego nie widziec zdjec Milenki Joasiu???

acha i jesli przesle linka na Noworodku by zobaczyly moje dziecie to nie zobacza go tak??

Lilka pisze:
dlaczego nie widziec zdjec Milenki Joasiu???

acha i jesli przesle linka na Noworodku by zobaczyly moje dziecie to nie zobacza go tak??

nie widac fotek zalaczonych zalacznikami...........

no i jak wyslesz linka to tez nie bedzie widac......:(

dzieki Joasiu
pobawie sie moze wreszcie sie naucze jak to sie wkleja ::)
jak nie to..........przesle tobie foteczki :)

KURCZE BLADE.
Asiu mam do Ciebie zapytanie. Czy moze orientujesz sie kto nam wstawil nazwe lipcowe mamy 05 w profilach?

Kuzynka moja byla na liscie osob dopuszczonych do galerii i choc urodzila drugiego dzieciaczka w marcu tego roku, tez ma napis w profilu lipcowe mamy :laugh: Prosila, zebym jej to usunela, ale ja mowie, ze nie mam takiej mocy. W zwiazku z tym napisalam do toja naszego moderatora prywanta wiadomosc z jakies 2 tyg temu i do chwili obecnej dziewczyna mi nie odpisala. Pomyslalam, ze moze napisze do Anilasu? Masz do niej Asiu namiary to prosze podaj mi.
Chyba to wlasnie Anilasu wstawial nam te nazwy. Nie chcialbym jej glowy zawracac, ale skoro toja nie odpisuje ???

Wiem, ze troche na latwizne ide proszac Cie o adres :p
dzieki z gory!

reklama
martusia tu chodzi o to, ze osoby ktore maja ten napis maja rownoznacznie dostep do naszej galeryjki, wiec jak ja usunie z listy mam lipcowych to automatycznie nie bedzie mogla ogladac fotek...........

Do góry