reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

:-D:-D:-D

Klaudia dzis podczas mega dlugiego spacerku do szkolu zasnela..obudzila sie jak bylysmy juz w domu - jak pieszczoszka tulila sie do mnie i - :baffled:
-Mamusiu opowiesz mi bajke
-dobrze kochanie - za gorami, za lasami, za siedmioma rzekami zyla sobie ksiezniczka...(zaczynam :cool2: cos wymyslac....Klaudia mi przerywa..
-Mamo jakie Ty bzduly gadasz...nie wymyslaj jakis bzdul:shocked2::shocked2::shocked2::-D:-D:-D:-D

reklama
Nie no usmialam sie ....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Duska jestes swietna... :tak::-D
Cala reszta tez niezle juz nawija...Ojjj wiecej mi tu piszcie bo ten watek poprawia mi zdecydowanie moj humor :-):tak:

Pati no to masz....

Leżę na łóżku a moje nogi zwisają sobie spokojnie ..... podchodzi Ola ( uwaga, przepraszam za brutalność:-)) mama idź stąd, tu są twoje sery:-).

:-D:-D:-D

ten tekst "bzduly gadasz" to ostatnio jej ulubiony co jakis czas mi o tym przypomnia:shocked2:

wczoraj dziadzio pyta Klaudie-
-kiedy do nas przylecisz?
Klaudia
-najuciej:dry:a teraz uciekam, nie mam czasu gadac:sorry2:
-a poslesz dziadziowi buziaka chociaz?
-no dobla jeden i pa:dry::dry:

:):):)

A Karol coś tam dziś nawija że internetu nie ma a ja się pytam czy w ogóle wie co to internet - a on " to taki plac zabaw":tak:

reklama
no pewnie wynikało to z jego skojarzenia z grami na ciufci - ale przy okazji wyszło wg mnie uniwersalnie trafnie :)
a jak ja się dzisiaj z moim dzieckiem kłóciłam...wyprowadził mnie z równowagi bardzo - zaczęło się jak zwykle jak ja że wychodzimy - umyć zęby, ubrać się itd to on wszystko na nie i że on spać idzie (ok 2h po tym jak wstał!!!) no to już po chwili ja się zagotowałam i krzycze że ja tu rządzę a nie on i ma się mnei słuchać - on na to ryk straszny i wrzask że nie ja rządzę tylko on a "mama rządzi w kuchni"...za karę został w pokoju i miał pozbierać zabawki porozwalane na maksa (które norta bene ja wcześniej pozbierałam a on znów rozwalił) to chyba z 1,5-2 h siedział tylko parę razy mnie wołał - przychodziłam spytać czy już pozbierane a on że nie i ta sama śpiewka że on tu rządzi...w końcu za którymś razem zaczął zbierać...ciężki charakterek - nie wiem co będzie dalej...
ale generalnie te teksty o rządzeniu były dobre "mama rządzi w kuchni, tu ja rządzę"...

Do góry