reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Moje dziecko jeszcze nie spi,ale zaraz ide ja myc...No i bawi sie w pokoju i slysze jak spiewa"Ojczeeee,dziekujemy tobie,ooojczee dziekujemy tobie" Co prawda po niemiecku ale znaczenie to samo Sikam tu Pewnie z przedszkola ta piesn
Jeszcze na Mazurach Wojtek karmi kury u sąsiadki, które mamy za płotem, a Staś koło niego stoi i trzyma sie siatki. Jakaś kura próbuje dziobem Stasiowe paluszki (ale nie dziobała, tylko chwytała lekko), a Wojtek na to w obronie Stasia:
- Kulo! Nie jedz blata!
Ze słowotwórstwa:
Wojtkowi cos się przysniło, jakis pies, że stał i patrzył. Przychodzi w nocy i mówi: Tato! Oddal pieska.
- Kulo! Nie jedz blata!
Ze słowotwórstwa:
Wojtkowi cos się przysniło, jakis pies, że stał i patrzył. Przychodzi w nocy i mówi: Tato! Oddal pieska.
Kulo, nie jedz blata!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Posikałam się ze śmiechu :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mateusz jedzie ostatnio z nami samochodem. Nagle pokazując paluchem na plakat-reklamę Pedigree (tę z długim jamnikiem) stwierdza:
"O, jamnik na billboardzie....." ;-);-);-)
Skąd on to wiedział?!?!.... ;-);-);-)
Mateusz jedzie ostatnio z nami samochodem. Nagle pokazując paluchem na plakat-reklamę Pedigree (tę z długim jamnikiem) stwierdza:
"O, jamnik na billboardzie....." ;-);-);-)
Skąd on to wiedział?!?!.... ;-);-);-)
reklama
Wyję w samochodzie, tzn. śpiewam;-) a Miki - mamo nie śpiewaj! Dlaczego? Bo mnie zaraz coś trafi, na maksa!
Dobre, dobre! :-):-):-):-)
Mateusz też mnie czasami hamuję jak się zapędzę z moimi (nie)możliwościami wokalnymi ;-)Ale nie tak bezpośrednio, jak Miki :-)
Podziel się: