reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

reklama
Wojtek mówi do Babci
Babciu czemu jesteś taka brudna?
Nie jestem brudna - no ale właśnie idę się kąpać
Napewno jesteś brudna, (zmysla na poczekaniu) przecież siedziałas w psiej budzie a tam śmieldzi:-D

Sylwia skąd Wojtek bierze takie złośliwe teksty? od kolegów z podwórka :)?a jak babcia na to reaguje-nie jest jej przykro?

Nie to jest tak, on poprostu nas wypróbowuje czeka na reakcję ale ma nie tylko złosliwe teksty, on poprostu gada non stop i bardzo wyraźnie.
Przychodzi i mówi np Mamusiu jesteś piekna kocham Cie baldzo mocno albo Kocham Cię tatulku nad zycie:-)
Jak zrobi coś nie tak to :
Chciałem Cie przplosić, nachyl się dam Ci buziaka, nie gniewaj sie juz. Nie będę już tak robił. etc
Ja też nie zawsze wszystko pamietam:-) przytaczam tylko te które utkwiąły mi w pamieci.

Sylwia o faktycznie bardzo duzo Wojtek mowi. Ja mam wrazenie ze mimo ze Marysia mowi duzo to ciągle jakas zacofana z ta mową.

Wojtek:szok::-D:-D
U nas też Mateusz nieraz palnie takie zdania że szok. Ostatnio mnie się pytał:
Mama jesteś fajtłapa? i zauważyłam że słówka z bajek. Niestety jak zaobserwowałam wszystko przez bajki i mimo że staram się mu wybierać i wydaje mi się że są to bajki fajne bez żadnych durnych tekstów to jednak czasem bajka zawodzi. No a on doskonale wie kiedy komuś robi przykrość. Tylko że on przeprosi mnie, Madzię albo tatusia i nikogo więcej. Do mnie często przychodzi i mówi: Chcę się pokochać- bo u niego kochanie to przytulanie i mówienie sobie kocham cię. Albo tak się wycwanił że jak jestem zła na niego i mówię że mu zabawki wyrzucę bo nie posprzątał to on płacze a potem przychodzi się przytulić i mówi: a teraz mnie przeproś:szok::-D

Gluszek-Wasz dialog mnie rozwalil.normalnie ryje tu jak durna,juz jestem do przebrania bo sie kawa oplulam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Z Wojta to juz wogole nie moge!!! Ale sie uczepil babci:-D:-D:-D:-D:-D:-D jest niemozliwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Matek to drugi agent!!!!! a teraz mnie przepros normalnie the best!:-D:-D:-D:-D:-D

Syla skup sie i wiecej tu pisz:rofl2::-D:-D:-D

reklama
Do góry