reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

reklama
Kasia:)
karol tez lubi komentować,ostatnio wołał "plum" zanim jeszcze wpadła a jak Bartek zrobił do nocnika to Karol komentował w jaką literkę się ułozyła ;) i Bartek potem powtarzał hhi ale temat..
a chyba wam nie pisałam jak mnie Bartek na bilansie podsumował jak powiedziałam żego tak długo karmiłam a on z uśmiechemna ustach "mama mu" (mu to krowa w jego języku;))

Baska mama mu jest super!
Ola też ostatnio porusza kupciane tematy. Ostatnio mnie woła żebym szybko przyszła. Lecę a ona do mnie wyskakuje z tekstem: patrz jaka wiellllllllllka.

Miki dziś "mamo, bardzo się na tobie zawiodłem":szok: Chodziło o to, że Misiek myślał, że czegoś nie zrobiłam o co mnie prosił. Gdzie on to usłyszał?

Klaudia ostatnio fisuje, a to, ze nie chce chodzic na tance, a to ze musi isc do toalety ze mna, a to ze nie chce kurtki gdy jest zimno, a to, ze chce kupe, a nie potrafi w szkole zrobic bo boi sie, ze zle wytrze itd...no i mi nauczycielka, ze KLaudia chwilke nie chce chodzic na tance, ale potem jest oki, albo, ze czesto chodzi do wc...i wracamy autem rozmawiam troche zla na Klaudie, za jej zachowanie, ze nauczycielki nawet widza jak Ty fisiujesz:shocked2::no: a ona ze stoickim spokojem "mamo, ale czym Ty sie tak przejmujesz":cool2: cool nie?

reklama
Do góry