reklama
Kasia
karol tez lubi komentować,ostatnio wołał "plum" zanim jeszcze wpadła a jak Bartek zrobił do nocnika to Karol komentował w jaką literkę się ułozyła i Bartek potem powtarzał hhi ale temat..
a chyba wam nie pisałam jak mnie Bartek na bilansie podsumował jak powiedziałam żego tak długo karmiłam a on z uśmiechemna ustach "mama mu" (mu to krowa w jego języku)
karol tez lubi komentować,ostatnio wołał "plum" zanim jeszcze wpadła a jak Bartek zrobił do nocnika to Karol komentował w jaką literkę się ułozyła i Bartek potem powtarzał hhi ale temat..
a chyba wam nie pisałam jak mnie Bartek na bilansie podsumował jak powiedziałam żego tak długo karmiłam a on z uśmiechemna ustach "mama mu" (mu to krowa w jego języku)
Klaudia ostatnio fisuje, a to, ze nie chce chodzic na tance, a to ze musi isc do toalety ze mna, a to ze nie chce kurtki gdy jest zimno, a to, ze chce kupe, a nie potrafi w szkole zrobic bo boi sie, ze zle wytrze itd...no i mi nauczycielka, ze KLaudia chwilke nie chce chodzic na tance, ale potem jest oki, albo, ze czesto chodzi do wc...i wracamy autem rozmawiam troche zla na Klaudie, za jej zachowanie, ze nauczycielki nawet widza jak Ty fisiujesz a ona ze stoickim spokojem "mamo, ale czym Ty sie tak przejmujesz" cool nie?
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Niedlugo Ci powie "wylzuj matka" :-)
reklama
Podziel się: