reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Boze,Karol w tym wieku ?
patrycja24berlin
u mnie dzis byla kumpela z synem i dziecciaki bawily sie w psy...no i Leon rozwalil ser po calej w kuchni a mloda wchodzi i wola"co tu za burdel!!!"
patrycja24berlin
dzis mnie glowa tak pizgala ze sie polozylam w sypialni...ale jak tu spac jak Ci dziecko albo na lydke skoczy,albo kazde dinozaury malowac...no i powtarzalam co chwile daj mi spac,badz cichutko mamusie glowa boli... za jakies 2 min.Adam kichnala ona tak po cichu do mnie mowi"no powiedz tacie na zdrowie"...myslalam ze padne...jeszcze do tego te jej miny
a teraz maluje i kartka za kartka rzuca na podloge...kolko namaluje i dawaj nastepna...wiec Adam do niej mowi ze tak sie nie robi,ze nic wiecej nie dostanie jak tak sie z wszystkim obdchodzi... na co mloda z takim przeciagnieciem w glowsie"jogurcika tez nieeeee?"
a teraz maluje i kartka za kartka rzuca na podloge...kolko namaluje i dawaj nastepna...wiec Adam do niej mowi ze tak sie nie robi,ze nic wiecej nie dostanie jak tak sie z wszystkim obdchodzi... na co mloda z takim przeciagnieciem w glowsie"jogurcika tez nieeeee?"
patrycja24berlin
Irmaa ales to ujela
reklama
Podziel się: