reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

ale się uśmiałam,

Sylwia Wojtuś ma super wyobraźnię, dobrze że ty go rozumiesz. A hotel w bułgarii super:tak:

Mamoot krokodyl i pomidorek :-D:-D:-D:-D:-D:-D super:-D

Jeśli chodzi o kupy , to Iza jak zrobi to zawsze się pyta "czy ładną kupę zrobiłam?"
a potem się chwali " zrobiłam kupę wielką jak parówka!"

a wczoraj ganiała z jakąś dziewczynką po podwórku, dziewczynka młodsza, więc mama ją pilnowała i nagle słyszę jak Iza mówi do tej pani " ja jestem Iza, ale mama czasem do mnie mówi słoneczko, złotko i brylanciku " :szok::sorry2::-D:-D:-D

a dzisiaj zaczepiła listonosza, przedstawiła mu się, potem przedstawiła Wojtka a potem pyta " a ty masz dzieci?":szok::sorry2:

reklama
Wojciach Izka :-D:-D:-D piekny poranek dzieki Wam :-D

Mi wczoraj mloda pojechala z komplementami...miala spac ,ale ciagle mnie wola ,ze mam przyjsc wiec poszlam i slysze : mama ja cie kocham na swiecie mocniej,jeste ladna ,sliczna,pieknie pachniesz i masz sliczne wlosy,kooocham Cie o tak mocno i sciskala mnie na maxa i mi rece calowala :-D

A dzuis przy sniadaniu dyskusja bo wkurzylam sie na nia na maxa poniewaz w tym miesiacu juz drugi caly szampon wylala do wanny:crazy: i Adam mowi ze jeszcze raz a dostanie w dupe i koniec-na to mloda"a mnie wcale nie boli w dupe"...:-D

reklama
Noemi:-D:-D:-D

u nas tez sa podobne komplementy...i calowanie wszedzie...ostatnio leze ..glaszcze mnie caluje prawi komplementy i mowi, jeszcze nozek Ci nie calowalam...i cmok..:happy:...

a jak do przedszkola przyszlam po nia w bluzce ktorej jeszcze nie widziala na mnie.,..czy zaloze nowa bizuterie..to zanim do mnie podejdzie z daleka- ooo jak slicznie wygladasz...jaka masz ladna bluzke no nooo cika cika..lsaka jestes mamusiu...:-D..a nieraz pyat, czy jej pozycze:happy2:..oj bedzie sie kiedys dzialo...:-Dmala strojnisia!

a wczoraj po kapieli przed snem poszla do A dac buziaka...i A mowi..a o jakim mi smaku dzis dasz buziaka? a ona..wybieraj tatusiu- mam 10 roznych smakow:-D:-D

Do góry