reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fryzik

Beatka ja robilam sobie dwa lata temu styling i bylam strasznie niezadowolona.Owszem na poczatku bylo rewelacyjnie ale po tem...szkoda gadac.Wyszedl niezly baran i strasznie mi wlosy zniszczylo.Moze produkty byly do bani ale myslalam ze bedzie inaczej a tak musialam w ciazy sciac wlosy zeby wzmocnic.

A mozna brac ten skrzyp jak jeszcze karmie?

reklama
Kurcze anineczka napisala przeciwienstwo mojego posta do kinka :-)

Moja tesciowka ma wlosy jak kinek, grube, proste, sztywne i mnustwo ich na glowie. Jak jej farbuje to mam dosc :-p I zrobila sobie grzywke, zafarbowala na blondi, pocieniowala i teraz wdaje sie jakby bylo ich mniej na glowie. Mnie sie podoba. Dlatego napisalam taka sugestie kinek :tak: :tak:

Kinek mi też sie wydaję że u Ciebie grzywka odpada ze względu na grubość włosa... Może gdyby były długie to tak... sama nie wiem.

A ja się jeszcze nie zdecydowałam czy zrobić sobie tą grzywkę... Pomóżcie - jak myślicie? Bo jeśli chodzi o kolor to jednak zostanę przy blondzie i mam ogromną ochotę na zmianę fryzury...

Aniulko, na mocne włosy musisz zażywać "skrzyp z witaminami". Jeżeli będziesz regularnie łykała przez 3 miesiące to do Bożego będziesz miała afro :tak:;-)...
Za mną też chodzi zmiana fryzurki. Kolor raczej nie, marzy mi się grzywka ale ponoć mi nie pasuje.Mam bardzo gęste i grube włosy( coś jak pędzel do malowania) i jakoś nie znalałam fryzjera, który by od progu wiedział co z nimi zrobić :baffled:

Kinus ja juz skrzypu się tyle nałykałam że powinny mi łodygi wyrosnąć...:-D:-D:-D
Dla mnie rewelacyjna jest ta maseczka (odżywka ) na bazie ziołowej wax. Moja szwagierka po chemioterapii ją stosowała i uchroniła się dzięki temu przed całkowitym wyłysieniem... nawet pasemka wtedy zrobiła:szok::szok: ku przerazeniu fryzjerki która miała jej je robic.:baffled:

A co do Twojej fryzurki... hmmm ja tez Cie z grzyweczką nie za bardzo widze... chociaż sa spineczki jakby faktycznie nie wypaliło;-)

Edytko to samo napisze Tobie. Jak dla mnie to swietnie wyglądasz tak jak teraz, ale jak chcesz zmiany, to spróbuj. Do odwaznych świat nalezy, a włosy odrosną;-)

Revalid jest dobry a z wyzszej polki Merc Special Dragets.
Na wzmocnienie wlosow.

Kinek hmmm ciezko tak na oddleglosc radzic.
Co innegoo gdybym sobie pomacala wloski;-)
Znala Twoje przyzwyczajenia,uklad wlosow:eek:
Wole nie radzic jak nie widze na zywca.
Moglabys sobie znalezc bardziej szalona fryzurke bo ta troszke nie pasuje do Twojego temperamentu:-)

183,fryzury%20dyskotekowe.html
183,fryzury%20dyskotekowe.html
http://fryzury.lubi.pl/183,fryzury dyskotekowe.html
Cos takiego Aniulko na czas przejsciowy zapuszczania z krotkich na dlugie

reklama
Do góry