reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fryzik

podobno afro wraca do łask:pPP

a ja jutro ide do fryzjera:) btw. jedna z lipcówek była niedawno u takiego mistrza Czajki w wawie (jak ogladacie tvn style to on czasem wystepuje w programie Musisz to miec czy jakos tak to sie nazywa) i za obciecie, sciaganie farby i farbowanie zaplacila 330 zl. Wg mnie to wcale nie tak duzo...Moja fryzjerka za podobna usluge bierze 160 zl...Ale tez jest zajebista:p)

reklama
afro powiadasz ::) zastanowie sie nad tym ;D

Gosiczka nie mam sukienki i nic co do niej jest podobne :( ;)
Ale poszukam w necie i wynajde cosik co mi sie podoba ;D

Takie znalazłam, ale jak do tej pory nic mnie na kolana nie powaliło

Coś takiego, z wpiętą ozdobą w kolorze kiecki
wielkie_upiecie.jpg

maria01e_duze.jpg

maria19.jpg

haar_17.jpg

ecol_hannahboquet.jpg

kurcze tylko skad ja tyle wlosow wezme? :p ;D

Chyba przeszczep nieunikniony ;D

Ta rozpuszczona czarno-biale zdjecie jest spoko.

Hahhahaha przypomnial mi sie jeden klient ktory zawital przedwczoraj u mnie w pracy.
Mial z tylu na glowie malutki placek lysinki a na niej przyklejone na plastrze(takim zwyklym co sie zakleja skaleczenia)
wlosy ktore wycial sobie z przodu.
Zrobil sam sobie przeszczep ;D ;D

Tylko ja caly czas zachaczalam grzebieniem o ten plaster i o malo co nie odkleilam mu go.
Ale byl zly na mnie, a ja nie moglam opanowac chihrania pod nosem
Ale napiwek dal ;D

ale numer z tym gościem ;D

a co do fryzurek , to proponuje wpisac "włosy" w wyszukiwarke po angielsku
lepsze fryzurki wyskoczą ;)

może wieczorem przysiąde i poszukm, bo teraz jestem bardziej z doskoku pomiędzy szorowaniem kibla, a wanny :p

Bede wdzieczna za pomysla ;D

Ale nawet nie wiecie jak faceci sa przewrazliwieni na punkcie swoich wlosow ::)

A jak otrzymaja komplement to ciesza sie jak dzieci, i duze napiwki daja ;D

no to jestem po balu... trochę dziś zamotana bo wróciliśmy o 5.00 a mały dał pobudkę wyjątkowo wcześnie bo o 7.00. Ale co tam, impreza była świetna.

Ale za to wczoraj! TRAGEDIA!!!!!! Byłam tak wkurzona, że weszłam do netu, usiadłam przy babyboom na "ulżyj sobie" i tak nabruzgałam na fryzjerkę u której się czesałam przed imprezą że aż mi się komp zawiesił i wszystko się zresetowało :mad: Otóż fryzjerka uczesała mnie do sukni balowej tak jakbym nie myła rok głowy i do tego dopiero co wylazła z łóżka! Po powrocie do domu jedynym ratunkiem był kran i moje własne, nieudolne modelowanie (a tak chciałam mieć extra fryzurkę) :(
Całe szczęście imprezka super udana, a na przyszłość wiem aby tą panią omijać dużym łukiem.

reklama
Do góry