reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fryzik

Madga to dzielna jesteś, że Ci ta nieudana fryzura imprezy nie zepsuła... Mi się to też kilka razy zdarzyło, niezbyt to miłe ;D

reklama
Madga mam nadzieję że fryzjerce dostało się za swoje ::)

siedzę szukam tych fryzur i nic ciekawego nie mogę znależć a szukam jakiejś na długie włosy pewnie z grzywką ::)

Magda boze jak mnie wkurzaja tacy fryzjerzy co sie biora za czyjes włosy a nie potrafia zrobic łądnej fryzury :p :p :p
Anineczka niezły wynalazek z tego kolesia ;D ;D ;D ;D ;D

A ja sobie na wczorajsze balety sama fryzurkę zrobiłam, czyli je poprostu porzadnie wyprostowałam. Chociaz bylismy krótko bo do 2 (mąż wymęczony po podróży), to bawiłam się super i jescze wygraliśmy radiomagnetofon z CD Thomsona. Nic nadzwyczajnego ale zawsze coś i imprezka się zwróciła. A szwagier wygrał telewizor z DVD

o nie dośc że się wybawiłaś to jeszcze skorzystałaś :D
nagrody fundował zakład pracy?

anineczka dla Ciebie widze takie coś :)

med13.jpg

med2.jpg

med3.jpg

med5.jpg

Melanie ja juz tobie mowilam ze masz swietny gust ;)
Aniulka ty tez! - fajowa ta pierwszDobra strona idzie do druku i bede molestowac moja fryzjerke w Polsce ;D

A mam takiego pomysla. tylko to nie na tym watku-poszukajcie mi sukienki slubnej ;D
Serio-moze kupie gdzies podobna
Ma byc Biala,ekri lub tym podobna
Moze byc z dodatkami
Zaznacze-maz ma kamizelke bordowa z garniuturu.
To bedzie kwiecien-raczej cieplo czyli niezbyt "zabudowana" ;D
Jestem raczej niska-Tylko 158 w kapeluszu ;D
Cos jeszcze?

reklama
ooo super ! coś sie poszuka :)
najlepiej mi to wychodzi wieczoramii jak Parisa śpi :)

ostatnio szukałam kiecki dla mojej mamy i wpadłam na fajną stronkę z różnymi kieckami, postaram się ją odszukać.

Jeszcze jakiś fryzik dla Izis poszukam ::) :)

Do góry