reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fryzik

576c6b6fd4b5b99bad398c8d5d0cd622.jpg

reklama
takie pokręcone to mam jak umyję włosy i dam im samym wyschnąć.... własnie dzisiaj tak wyglądam. Ale lepiej czuję się w prostych

A Ty beatka ślicznie wygladałaś!

Anineczka ta pierwsza super a ta druga to nie wiem czy do tej kreacji mojej bedzie pasować (choć też fajne strzyżenie). Z tym, że ja wolałabym rozpuszczone włosy.

Beatka - ładne zdjęcie, szkoda tylko, że nie widać cię w całości. Ja natomiast też jestem skłonna do prostych włosów.

Oglądałyście wczoraj galę Viva NAJPIĘKNIEJSI? Spodobała mi się fryzurka jaką miała Edyta Górniak. Wogóle jej kiecka mi się bardzo podobała. Szkoda, że już mam swoją bo bym odpatrzyła i sobie taką uszyła.

a ja tym razem idę w spodniach i w topiku i chyba proste włosy będą najlepiej wyglądały, jak myślicie???

myślę, że jak najbardziej będą pasować :) A w jakich kolorkach masz spodnie i topik?

madga pisze:
Anineczka ta pierwsza super a ta druga to nie wiem czy do tej kreacji mojej bedzie pasować (choć też fajne strzyżenie). Z tym, że ja wolałabym rozpuszczone włosy.

Beatka - ładne zdjęcie, szkoda tylko, że nie widać cię w całości. Ja natomiast też jestem skłonna do prostych włosów.

Oglądałyście wczoraj galę Viva NAJPIĘKNIEJSI? Spodobała mi się fryzurka jaką miała Edyta Górniak. Wogóle jej kiecka mi się bardzo podobała. Szkoda, że już mam swoją bo bym odpatrzyła i sobie taką uszyła.

oj tak
bardzo w moim guście ta fryzurka i ta kiecka - re we la - kolor super !

reklama
a ja nie oglądałam.... widziałyście może w necie gdzieś fotki??? bo bym sobie chętnie popatrzyuła na tą rewelkę Górniaczki

Do góry