reklama
madga
Fanka BB :)
Anineczka ta pierwsza super a ta druga to nie wiem czy do tej kreacji mojej bedzie pasować (choć też fajne strzyżenie). Z tym, że ja wolałabym rozpuszczone włosy.
Beatka - ładne zdjęcie, szkoda tylko, że nie widać cię w całości. Ja natomiast też jestem skłonna do prostych włosów.
Oglądałyście wczoraj galę Viva NAJPIĘKNIEJSI? Spodobała mi się fryzurka jaką miała Edyta Górniak. Wogóle jej kiecka mi się bardzo podobała. Szkoda, że już mam swoją bo bym odpatrzyła i sobie taką uszyła.
Beatka - ładne zdjęcie, szkoda tylko, że nie widać cię w całości. Ja natomiast też jestem skłonna do prostych włosów.
Oglądałyście wczoraj galę Viva NAJPIĘKNIEJSI? Spodobała mi się fryzurka jaką miała Edyta Górniak. Wogóle jej kiecka mi się bardzo podobała. Szkoda, że już mam swoją bo bym odpatrzyła i sobie taką uszyła.
M
Melanie
Gość
madga pisze:Anineczka ta pierwsza super a ta druga to nie wiem czy do tej kreacji mojej bedzie pasować (choć też fajne strzyżenie). Z tym, że ja wolałabym rozpuszczone włosy.
oj tak
bardzo w moim guście ta fryzurka i ta kiecka - re we la - kolor super !
reklama
Podziel się: