reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

Kochana, corel nie taki straszny jak go malują:) Ja generalnie komputerowo upośledzona jestem, nauczyłam się kilku podstawowych koemnd w tym programie i tylko nimi się posługuję:)

Ograbię Cię z nieświadomości:) -22,2 w tej chwili:)

kurcze no to żal, tzn sama wiesz, żal bo wyjeżdżacie na turnus, nie żal bo wiadomo - Frankowi potrzebne te turnusy, trzeba korzystać. Ja też baaaardzo się ciszę z każdego osiągnięcia Twojego malucha, nawet nie wiesz jak bardzo:0 trzymam za Was kciuki każdego dnia i już wiem, że za jakiś czas mały będzie nie tylko raczkował ale biegał i to tak szybko, że go nie opanujesz:)

reklama
Olu...ja jestem jednak bardziej upośledzona komputerowo:) Dla mnie ten program...czekaj, zerknę na nazwę:) nawet jej nie pamietam:) ..o! InfranView..bardzo kompliziert:) to juz jest szczyt mozliwości:)
Dobra, nie pisze więcej bo mi odbija ze szczęścia:) Moje dziecie raczkuje!!!
Taka mnie ino refleksja naszła - przy natce, dziecku zdrowym, kazdy etap rozwoju był tak naturalny... Nie miałam pojecia, jakie mieliśmy szczęście.. A propos.. musimy jednak z pomocy psychologa dziecięcego dla natki skorzystać. To jest b trudna dla niej sytuacja..:( Coraz gorzej znosi moje nieobecności w domu i inne "niedogodności" związane z leczeniem małego..

Irfan View - nie znam nie używam:)

ale za to gdybys chciała mogę dla Ciebie zdjęcia obrobic z tym tłem:)

kur...-22,5 ciągle cholera spada...a ja rano miałam iść na spacer z dzieckami...

zazdroszczę ci tych raczków:) chciałabym żeby bastek raczkował, ale on ma w powazaniu moje chcenia...

A Basetek nie raczkuje? Sa dzieci, które omijaą ten etap, albo najpierw się pionizują a potem dopiero schodzą do raczków..

no nie raczkuje...Nat też nie raczkowała. długo po prostu siedziała a potem nagle jednego dnia wstała i poszła...bez jednej wywrotki zaczęła chodzić:)

to co z tym zdjęciami? możesz mi przesłac na mail, obrobię i odeślę, jak wyślesz teraz to na jutro będziesz miała:)

Ty spać czy ja? bo ja to jeszcze posiedzę...
jakbys jednak się zdecydowała, to naprawdę bez problemu mogę Ci obrobic fotki...dla mnie to robota na pare minut juz w taka rutyne wpadłam z tymi obrobkami że walę seriami jak automat:) Dużo masz tych fotek?

kila(naście) . Ja ide spać:)
Ile ty godzin spisz na dobę?:)
Ale,...no tak... Ty młoda jesteś:) NIe to co ja:)

Dobrej nocy, Olu:)

reklama
Do góry