reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
Majka, wiesz, że mi to tez juz przyszło do glowy?:) To taki nasz stały "punkt programu" na trasie do domu - czy to po wizycie we Wrocławiu czy gdzies poza Wrocł. Jedyne miejsce, gdzie mozna nakarmić i przewinąć dziecko w ludzkich warunkach.

Joanna, Franulec ruszył z jedzeniem i rośnięciem jakieś 3 mies temu. Ostatni miesiąc to juz absolutny rekord - przybrał 700 gr!! Jak noworodek:) Śmiejemy się w domu, że mały zaczyna nadrabiać wagowo:)

Franiu ma właśnie rehabilitację, słyszę jak tam sobie "gada" z panią rehabilitantką:)

wieki tu niezaglądałam aż mi wstyd .... Franko tak urusł aż miło patrzeć na focie którą wstawiłaś . cud ,miód i maliny . zobacz byłas w sosnowcu a ja tu mieszkam :-) gdybyś kiedyś cośik potrzebowała z s-ca służe pomocą . A cio u was z tym jedzonkiem? napisz coś wiecej bo u nas z tym też nieidalnie .

Andzia, sosnowiec w planie w następnym tygodniu:)

Joanna, oby:)

Własnie dostałam mailem najnowszą diagnozę od p neurologopedki i zalecenia odnośnie kolejnych "pomocy naukowych".
Musze chyba jakąś osobna szafkę wygospodarować na te wszystkie frankowe rzeczy:)

Franowa mama to bedziesz niedaleko mnie

a co do rzeczy wspomagajacych rozwoj to ja juz czasami nie mam gdzie ich trzymac

Andzia, jeszcze nie wiem, jutro po południu mam dzwonić i dowiem się dokładnie.

Kunda, podpowiedź cos może. Cos, co się u Was sprawdziło super.

np do nauki raczkowania u nas sprawdził sie super tunel, ponadto duza piłka do skakania, mata z kolcami a ponadto to mnostwo rzeczy ale juz bardziej skierowane na motoryke mniejsza

reklama
Ale co na motoryke mniejszą? Ja muszę kupic kilka rzeczy, są one dośc drogie i tak sie zastanawiam co wybrac. Podpowiedz cos konkretnie prosze (link itd)

Do góry