reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franek waleczny pomóż mu być zdrowym...

reklama
Mazia, dziękuję:-):-)

A ja napisze coś publicznie, wyznanie poczynię:-)
Bez Kaśki bym zginęła w czeluściach Allegro:-)
Nie wiem jak Kasia to wszystko ogarnia, ale ogarnia. I jeszcze dziewczyny sobie żarty ze mnie stroją śląc dziwne zapytania o przedmioty...;-) A ja się biedna stresuję:tak:

Dobra, koniec żartów: zaczynamy odliczanie - za tydzień wyjazd na maraton warszawski a zaraz potem na turnus. W środę usg p/ciemieniowe. Zobaczymy czy wylewy w prawej półkuli wreszcie się wchłonęły..

Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim w imieniu mojego Frania, przesyłającego wszystkim ciociom szelmowski uśmiech:-)

HIjVTxkgOQ6Ktnd1FX.jpg

Kurcze Franek jest po rpostu debeściak:-), a ten uśmiech powali niejedną dziewczynę w przyszłości:-).
Melduję: cegiełka zakupiona, a paka się kompletuje:-). FraniowaMama życzę miłych snów Tobie, Franiowi i Natalce:-)

FraniowaMamo ;-) no zdjęcie boskie ;-)

pragnę zaznaczyć ze Franek zasadniczo ma już dziewczynę, która podrywał, całował i tulił więc... :-D

kurcze... będzie miała Monia konkurencje...:-)

a co do żartów to ja się tylko kciałam za Ciebie zemścić ;-)

Mazia, dziękuję:-):-)

A ja napisze coś publicznie, wyznanie poczynię:-)
Bez Kaśki bym zginęła w czeluściach Allegro:-)
Nie wiem jak Kasia to wszystko ogarnia, ale ogarnia. I jeszcze dziewczyny sobie żarty ze mnie stroją śląc dziwne zapytania o przedmioty...;-) A ja się biedna stresuję:tak:

Dobra, koniec żartów: zaczynamy odliczanie - za tydzień wyjazd na maraton warszawski a zaraz potem na turnus. W środę usg p/ciemieniowe. Zobaczymy czy wylewy w prawej półkuli wreszcie się wchłonęły..

Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim w imieniu mojego Frania, przesyłającego wszystkim ciociom szelmowski uśmiech:-)

HIjVTxkgOQ6Ktnd1FX.jpg

Normalnie tylko wycałować tę buźkę, całować bez końca :-) Super zdjęcie super faceta ;-)

Dzięki ciocie drogie:-)

Chciałabym bardzo serdecznie podziękować:
Mazi (przesyłka dziś doszła!)
Oli Al.Szyszkowska
i MisiM
za wszystkie przekazane rzeczy na aukcję:-)

Przepraszam, że tak mało pisze, ale czasu mało jakoś:( Ten tydzień to istne szaleństwo: codzienne wyjazdy na rehabilitacje, Allegro (Kasiu - nieustający podziw dla Cię:tak:), wizyty u lekarzy,...szkoda, że doba nie trwa ze 40 godzin:tak:
Franula codziennie zadziwia nas czymś nowym:-) To pewnie z jednej strony skutek zwiększenia intensywności rehabilitacji a z drugiej tego, że wreszcie wyniki krwi ma w normie!!!! Powoli żegnamy się z anemią. Alleluja:-)
A jutro kierunek Wrocław:-) I mam cichą nadzieję, że nie będzie padało, bo chcielibyśmy po szpitalu wpaść z dzieciaczkami do ZOO. Taki wakacyjny akcent:tak:

reklama
Kochani, bardzo dziękuję za przesyłki (Misiu - biżuteria piękna, Aniu cuda robisz:) - Wasze przesyłki dziś doszły.
Jutro z samego rana jadę z Franiem do Wawy (CZD i IMiDz), zaraz potem na turnus rehabilitacyjny.
Licytacje zostawiam w rekach Kasi i mojego ciężko przestraszonego męża (wierzę, że będzie wysyłał właściwe rzeczy do właściwych odbiorców;-):tak:)
Dziękuję Wam za udział w licytacjach:-)
Teraz trzymajcie proszę kciuki za krasnala - za wyniki badań, żeby się okazało, że operacja nie jest potrzebna i za turnus, żeby przyniósł (jak zawsze) spektakularne efekty:-)

Do góry