reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Franek waleczny pomóż mu być zdrowym...

reklama
Mazia, dziękuję:-):-)

A ja napisze coś publicznie, wyznanie poczynię:-)
Bez Kaśki bym zginęła w czeluściach Allegro:-)
Nie wiem jak Kasia to wszystko ogarnia, ale ogarnia. I jeszcze dziewczyny sobie żarty ze mnie stroją śląc dziwne zapytania o przedmioty...;-) A ja się biedna stresuję:tak:

Dobra, koniec żartów: zaczynamy odliczanie - za tydzień wyjazd na maraton warszawski a zaraz potem na turnus. W środę usg p/ciemieniowe. Zobaczymy czy wylewy w prawej półkuli wreszcie się wchłonęły..

Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim w imieniu mojego Frania, przesyłającego wszystkim ciociom szelmowski uśmiech:-)

HIjVTxkgOQ6Ktnd1FX.jpg

Kurcze Franek jest po rpostu debeściak:-), a ten uśmiech powali niejedną dziewczynę w przyszłości:-).
Melduję: cegiełka zakupiona, a paka się kompletuje:-). FraniowaMama życzę miłych snów Tobie, Franiowi i Natalce:-)

FraniowaMamo ;-) no zdjęcie boskie ;-)

pragnę zaznaczyć ze Franek zasadniczo ma już dziewczynę, która podrywał, całował i tulił więc... :-D

kurcze... będzie miała Monia konkurencje...:-)

a co do żartów to ja się tylko kciałam za Ciebie zemścić ;-)

Mazia, dziękuję:-):-)

A ja napisze coś publicznie, wyznanie poczynię:-)
Bez Kaśki bym zginęła w czeluściach Allegro:-)
Nie wiem jak Kasia to wszystko ogarnia, ale ogarnia. I jeszcze dziewczyny sobie żarty ze mnie stroją śląc dziwne zapytania o przedmioty...;-) A ja się biedna stresuję:tak:

Dobra, koniec żartów: zaczynamy odliczanie - za tydzień wyjazd na maraton warszawski a zaraz potem na turnus. W środę usg p/ciemieniowe. Zobaczymy czy wylewy w prawej półkuli wreszcie się wchłonęły..

Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim w imieniu mojego Frania, przesyłającego wszystkim ciociom szelmowski uśmiech:-)

HIjVTxkgOQ6Ktnd1FX.jpg

Normalnie tylko wycałować tę buźkę, całować bez końca :-) Super zdjęcie super faceta ;-)

Dzięki ciocie drogie:-)

Chciałabym bardzo serdecznie podziękować:
Mazi (przesyłka dziś doszła!)
Oli Al.Szyszkowska
i MisiM
za wszystkie przekazane rzeczy na aukcję:-)

Przepraszam, że tak mało pisze, ale czasu mało jakoś:( Ten tydzień to istne szaleństwo: codzienne wyjazdy na rehabilitacje, Allegro (Kasiu - nieustający podziw dla Cię:tak:), wizyty u lekarzy,...szkoda, że doba nie trwa ze 40 godzin:tak:
Franula codziennie zadziwia nas czymś nowym:-) To pewnie z jednej strony skutek zwiększenia intensywności rehabilitacji a z drugiej tego, że wreszcie wyniki krwi ma w normie!!!! Powoli żegnamy się z anemią. Alleluja:-)
A jutro kierunek Wrocław:-) I mam cichą nadzieję, że nie będzie padało, bo chcielibyśmy po szpitalu wpaść z dzieciaczkami do ZOO. Taki wakacyjny akcent:tak:

reklama
Kochani, bardzo dziękuję za przesyłki (Misiu - biżuteria piękna, Aniu cuda robisz:) - Wasze przesyłki dziś doszły.
Jutro z samego rana jadę z Franiem do Wawy (CZD i IMiDz), zaraz potem na turnus rehabilitacyjny.
Licytacje zostawiam w rekach Kasi i mojego ciężko przestraszonego męża (wierzę, że będzie wysyłał właściwe rzeczy do właściwych odbiorców;-):tak:)
Dziękuję Wam za udział w licytacjach:-)
Teraz trzymajcie proszę kciuki za krasnala - za wyniki badań, żeby się okazało, że operacja nie jest potrzebna i za turnus, żeby przyniósł (jak zawsze) spektakularne efekty:-)

Do góry