reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Franek waleczny pomóż mu być zdrowym...

Franus, Twoj usmiech mnie powalil...

Ty taki sliczny i pogodny jestes, momo przeciwnosci losu... Oby slonko swiecilo zawsze dla Ciebie, i dobrzy ludzie znalezli droge do Twojego szczescia.

Link z namiarami umieszczam na FB.
Posle rowniez cos niecos od siebie.

Trzymaj sie dzielnie Skarbie!

reklama
FraniowaMama przeszliście z Franiem długą i ciężką drogę, teraz będzie tylko lepiej. jestem z Wami całym serduchem i wierzę że wyniki będą w porządku. proszę ucałuj prezesa Franka od nas *)

Jeszcze raz serdecznie zapraszam do udziału w aukcjach Frania
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Szczególnie zachecam do zakupu zdkecia cegiełki, która kosztuje tylko 5 zł to tak niewiele a pomnozona przez kilka osób daje wieksza sumą.
Zdjecie cegiełka charytatywna (1216166819) - Aukcje internetowe Allegro

i prosze bardzo o przekazywanie rzeczy na aukcje w ich imieniu, adres przekazuje na PW
Allegro daje juz pierwsze pozytywne efekty to własnie wszystko dzieki wam waszym dobrym sercom.
Serdecznie dziekuje i

Tak kazdy fant chocby najmniejszy przybliza Franka do najwspanielszego celu jakim jest zdrowie. Zwłaszcza teraz gdy jednak okazało sie ze jednak ma podsluzówkowy rozszczep podniebienia i mamy ciagle nadzieje ze jednak operacja nie bedzie potrzebna.
Serdecznie dziekuje za wszystko i prosze dalej o wsparcie, bo bez was to sie po prostu nie uda...

Mam dostęp do sieci, więc wykorzystuję to na napisanie kilku słów tutaj.
Bardzo dziękuję wszystkim za zaangażowanie w akcję dla Frania. Dziękuję Kasi, że tak dzielnie zastępuje mnie w mojej skromnej działce:) Bo i tak 90% roboty odwala Kasia.
U krasnala trochę nowych wieści po badaniach w CZD i IMiDZ, ale o tym napisałam w watku Frania. Co do podniebienia, to ostatecznego rozpoznania brak. Narazie 1 lekarz pewny ze jest, 1 ze nie ma, 1 nie wie. Konieczne jest szczegółowe badanie, ale zastanawiam sie nad nim poważnie.

Jeszzce raz - serdecznie dziekuje Wam za pomoc dla Frania:)

Przypominam o aukcjach Franka moze któras mamusia znajdzie tam cos dla siebie albo dla swojego dziecka, a przy okazji wesprze małego?
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Dalej takze przyjmujemy fanty na aukcje, to nie jest akcja jednorazowa wsparcie Frankowi jest nadal potrzebne, z góry dziekuje wszystkim. Adres na który mozna wysyłac fanty na PW

Dziś wróciliśmy z kolejnego turnusu.
I wiecie co - nasze wysiłki nie idą na marne! Zobaczcie co mój najdzielniejszy na świecie skrzacik już potrafi (zdjęcie z dzisiaj):

xDEbsAxMs7XLFAz51X.jpg

Ja wiem, co mówią lekarze. Ale wiem też swoje.
Franula miał być dzieckiem leżącym a dziś bawił się siedząc jakąś minutę już!:)

I na koniec czarujący uśmiech do ciotek:)

ZtaNWcHpdcSYIz7C2X.jpg

Tradycyjnie, na zakończenie, dziękuję za wszystko!:)

reklama
Do góry