reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Franek waleczny pomóż mu być zdrowym...

reklama
Wiesz Maziu, były całe miesiące, gdy mały stał w miejscu. Zaliczałam dół za dołem.. Do tego te wszystkie pobyty w szpitalach itd. Ale teraz, gdy kurczak ruszył z miejsca wiem, że trzeba mu pomóc. i mam nadzieję, że za rok napiszę dużymi literami tu wszystkim 'dziękuję':) Że do końca 6 r.ż. będziemy sobie już na spokojne jeździć jedynie na 1 turnus w roku i tyle:)
Zaraz wyślę Ci mój adres:)

hej hej:-)

jestem i czuwam:-) Franiu wielkie gratki!! nóżka w buziaczku to już coś!!
sorki zę tak mało pisze ale otatnio nie mam czasu na nic:( poprawie się:-)

poproszę o adres na prva:-) coś wyśle napewno:-)

buziolki:-)

Witajcie, dziś wysyłam kilka drobiazgów abyście mogli wystawić na aukcję. porozmawiam jeszcze ze znajomymi może coś więcej się uzbiera. ja bym jeszcze prosiła o numer konta na pw.

Polusiu, jeszcze raz serdecznie dziękuję.

Podaje tutaj ponownie nr subkonta Frania w Fundacji:

Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"
41 1240 1037 1111 0010 1321 9362
tytułem: darowizna na leczenie i rehabilitację Kossowski Franciszek

Witaj FranowaMamo:tak: Dzielna mamo powinnam dodać. Ja też jestem mamą Frania. Mój synek urodził się na szczęście zdrowy, ale o tym zadecydowały minuty, bo kilka minut później i mogłoby się wszystko potoczyć tragicznie, dlatego wierze, że wszystkie Franki to dzielne i silne dzieciaczki. Jestem pełna podziwu dla Ciebie i Twojego synka. Jestem kiepska w szukaniu fantów na aukcję, ale pozwolę sobie przesłać Wam drobną kwotę i jeśli będę miała taką możliwość postaram się też pomagać w przyszłości i oczywiście pamiętać o Franku przy rozliczaniu PITu.
Pozdrawiam Was serdecznie:tak:

reklama
Ja w to wierzę, że Franki to dzielne chłopaki:-) Wiele osób mnie tak zresztą już często pocieszało:-)
Z góry dziękuję Ci za pomoc:tak:

Do góry