reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Franek waleczny pomóż mu być zdrowym...

reklama
Podjęłam decyzję o zakończeniu aukcji na Allegro.
Gdy skończą się bieżące aukcje nie będę wystawiała kolejnych.
Bardzo proszę osoby, które podarowały mi rzeczy na aukcje o spojrzenie w bieżące aukcje, czy są tam jakieś rzeczy, które podarowali. Chciałabym je odesłać.
Jeśli nikt się nie zgłosi, to rzeczy te przekażę jakiejś potrzebującej osobie.

Kochani, dostaję dużo maili z pytaniem, co się dzieje:tak:
Nic się nie dzieje, zmieniam formę zbierania środków na leczenie Frania, bo tu po prostu nie wyrabiam. Krasnal potrzebuje teraz b intensywnej rehabilitacji a ja nie mam tyle czasu, ile zabierają aukcje Allegro. Może kiedyś do tego wrócę, jak się trochę sytuacja rehabilitacyjno-lecznicza uspokoi :-)
Chciałabym serdecznie podziękować wszystkim ofiarodawcom, kupującym, Kasi za pomoc i wieeelu innym:)

Zmieniłam zdanie po wielu rzeczowych dyskusjach i przeczytaniu miliona argumentów:)
Dziękuję Wam wszystkim:)
Poza tym dostałam na skrzynkę Frania przypisana do aukcji allegro dwa tak miłe maile, że.. jak wyżej:)

Aukcje dla Franuli będą nadal szły, w mniejszym zakresie, ale będą. Zawsze i z tego coś będzie.

Tonka, bardzo dziękuję za kolejna porcję rzeczy na licytację.:)

Kochani, Franuś robi niewiarygodne postepy.
Juz w niedzielę jadę z małym na 2 tygodnie do Centrum Zdrowia Dziecka a zaraz potem na piaty juz w tym roku turnus rehabilitacyjny.
Franiu zaczął sam siadać! Dzis ustawił się sam do pozycji czworaczej i przeniósł ciężar ciala na rączki!! To prawdziwe kroki milowe. Rehabilitacja przynosi niesamowite rezultaty:)
Bardzo dziekuje Wam za wsparcie, za przesyłane rzeczy na aukcje. Nie gniewajcie się proszę, jeśli kogoę tu nie wymienię, ale wiecie że w głębi serca jestem Wam naprawdę bardzo wdzięczna. Każdy z was przyczynia sie do sprawności Frania:)
Grudniowy turnus pomoże na sfinansować Fundacja TVN:) Dziś dostałam informacje, ze przekazują na turnus Frania 2 tys zł!

Franula cały czas ma ogromne szanse na zdrowie..

Dziękuję Wam wszystkim

reklama
Strasznie Wam cały czas kibicuję i trzymam kciuki za Franka!!
Ostatnio mało zagladam na forum, masa spraw na głowie (z jednego turnusu praktycznie pojechaliśmy na kolejny- teraz jestesmy na rehabilitacji na Ukrainie) a poza tym sama wiesz jak to jest ze zbieraniem srodków...pracy pełne ręce :)
Pozdrawiam Was serdecznie
Hanka z Kuba

Do góry