reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franek waleczny pomóż mu być zdrowym...

reklama
Podjęłam decyzję o zakończeniu aukcji na Allegro.
Gdy skończą się bieżące aukcje nie będę wystawiała kolejnych.
Bardzo proszę osoby, które podarowały mi rzeczy na aukcje o spojrzenie w bieżące aukcje, czy są tam jakieś rzeczy, które podarowali. Chciałabym je odesłać.
Jeśli nikt się nie zgłosi, to rzeczy te przekażę jakiejś potrzebującej osobie.

Kochani, dostaję dużo maili z pytaniem, co się dzieje:tak:
Nic się nie dzieje, zmieniam formę zbierania środków na leczenie Frania, bo tu po prostu nie wyrabiam. Krasnal potrzebuje teraz b intensywnej rehabilitacji a ja nie mam tyle czasu, ile zabierają aukcje Allegro. Może kiedyś do tego wrócę, jak się trochę sytuacja rehabilitacyjno-lecznicza uspokoi :-)
Chciałabym serdecznie podziękować wszystkim ofiarodawcom, kupującym, Kasi za pomoc i wieeelu innym:)

Zmieniłam zdanie po wielu rzeczowych dyskusjach i przeczytaniu miliona argumentów:)
Dziękuję Wam wszystkim:)
Poza tym dostałam na skrzynkę Frania przypisana do aukcji allegro dwa tak miłe maile, że.. jak wyżej:)

Aukcje dla Franuli będą nadal szły, w mniejszym zakresie, ale będą. Zawsze i z tego coś będzie.

Tonka, bardzo dziękuję za kolejna porcję rzeczy na licytację.:)

Kochani, Franuś robi niewiarygodne postepy.
Juz w niedzielę jadę z małym na 2 tygodnie do Centrum Zdrowia Dziecka a zaraz potem na piaty juz w tym roku turnus rehabilitacyjny.
Franiu zaczął sam siadać! Dzis ustawił się sam do pozycji czworaczej i przeniósł ciężar ciala na rączki!! To prawdziwe kroki milowe. Rehabilitacja przynosi niesamowite rezultaty:)
Bardzo dziekuje Wam za wsparcie, za przesyłane rzeczy na aukcje. Nie gniewajcie się proszę, jeśli kogoę tu nie wymienię, ale wiecie że w głębi serca jestem Wam naprawdę bardzo wdzięczna. Każdy z was przyczynia sie do sprawności Frania:)
Grudniowy turnus pomoże na sfinansować Fundacja TVN:) Dziś dostałam informacje, ze przekazują na turnus Frania 2 tys zł!

Franula cały czas ma ogromne szanse na zdrowie..

Dziękuję Wam wszystkim

reklama
Strasznie Wam cały czas kibicuję i trzymam kciuki za Franka!!
Ostatnio mało zagladam na forum, masa spraw na głowie (z jednego turnusu praktycznie pojechaliśmy na kolejny- teraz jestesmy na rehabilitacji na Ukrainie) a poza tym sama wiesz jak to jest ze zbieraniem srodków...pracy pełne ręce :)
Pozdrawiam Was serdecznie
Hanka z Kuba

Do góry