reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franek i Tymek-poród 27/28tyd. waga 980 i 1080

Witajcie Mamusie! Muszę wam ich pokazać bo normalnie nie mogę się na nich napatrzeć, szaleje że nie mogą być już w domku!! Ze zdrówkiem dobrze, uczą się ciągnąć butlę, ku mojemu zdziwieniu Tymkowi idzie to znacznie lepiej niż Frankowi. Dziś karmiłam wpierw jednego potem drugiego:-) jemy po 25ml.

Muszę się dowiedzieć odnośnie tych szpitali , bo kurde blade bez przesady coś powinni zapewniać!! jeszcze jestem w stanie zrozumieć pampersy, chusteczki, oliwkę ale smoczki do butelek i to jednorazowego użytku i to za taka cenę!!skandal a jak nie dostarcze tych smoczków to co wtedy, nie będą mi karmic dzieci!!??

Załączniki

• Zdjęcie0231.jpg
    Zdjęcie0231.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 218
Ostatnia edycja:
reklama
Uściskałam Bąbelki od wszystkich forumowych cioci:) Dziś waga chłopaków (ale to chyba przed kupą;) Franek 1520g a Tymuś 1410g. Wczoraj podczas karmienia wciągli mi 25ml z butli, jednego karmił mąż:) a drugiego mamusia. Dziś mieli badane oczka wszystko ok. Pozdrawiam ciepło forumowe ciocie i mamusie:)

Cudne cudowne chłopaki! :*
Kochana jesteś bardzo dzielną mamą :)
życzę chłopakom dużo dużo zdrówka a Wam rodzicom wytrwałości , jeszcze chwilka i będziecie razem w domku!

Wczoraj zostalismy przeniesieni na oddział pośredni czy jakoś tak to się nazywa...Franio leży w ciepłym łóżeczku, a Tymuś jeszcze w inkubatorze. Coś nie chcą jeść przez butlę, tzn. zjedzą połowę a potem "walka" krzywią się, naciągają...wydaje mi się że im to mleczko po prostu nie smakuje, takie mam wrażenie:crazy: Strasznie mi ich brakuje....taka pustka bez nich:-(

laffytaffy007 - jesteś bardzo dzielna i podziwiam Cię naprawdę ,Twoją siłę. Ja też jestem mamą wcześniaka - Patryka który urodził się w 27 tygodniu. Mam dobre i słabe dni, najgorzej ,że jadę do szpitala i nie słyszę ,że jest lepiej tylko ciągle że bez zmian... (jeśli chodzi o oddychanie). Chciałabym by moje maleństwo oddychało już samo poszłoby z górki, a tak sama nie wiem co mam myśleć... Lekarze mówią,że to musi potrwać, tylko to czekanie to jest najgorsze....
buziaki dla Ciebie i 3mam za Was kciuki !

reklama
Do góry