reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

reklama
Maksiu i jego nowy przyjaciel!

Załączniki

• qwertyuio.jpg
    qwertyuio.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 46
Moje Kochane słoneczko :-):-):-)

Załączniki

• IMG_4394.jpg
    IMG_4394.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_4398.jpg
    IMG_4398.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_4432.jpg
    IMG_4432.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_4451.jpg
    IMG_4451.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 43
Daisy ale z was ladne kobietki:tak: Adulka jaka zadowolona ze mamusia ja trzyma na raczkach, slicznie
ja jak tylko ustawiam sie z mala do zdjecia ona zaczyna sie kwasic:eek: i nie mamy ladnych zdjec razem:-(

Daisy ale z was ladne kobietki:tak: Adulka jaka zadowolona ze mamusia ja trzyma na raczkach, slicznie
ja jak tylko ustawiam sie z mala do zdjecia ona zaczyna sie kwasic:eek: i nie mamy ladnych zdjec razem:-(

Ja mam bardzo malo zdjec z niunia bo zawsze jestem ubrana jak ciucwa jak siedze w domu to nawet mi sie wlosow nie chce robic ani malowac i chodze w dresach wiec nie robie zdjeć tylko jak gdzies wychodze to czasem cos sie pstryknie,maz na mnie wrzeszczy ze ładnie bym sie ubrała ale mi sie nie chce:-(

Ja mam bardzo malo zdjec z niunia bo zawsze jestem ubrana jak ciucwa jak siedze w domu to nawet mi sie wlosow nie chce robic ani malowac i chodze w dresach wiec nie robie zdjeć tylko jak gdzies wychodze to czasem cos sie pstryknie,maz na mnie wrzeszczy ze ładnie bym sie ubrała ale mi sie nie chce:-(
skad ja to znam;-) ja normalnie na codzien wygladam jak pol D z za krzaka:-D:-D:-D:-D serio, bez makijazu wygladam okropnie, do tego stare dresy i kitka i wjo caly dzien tak po domu latam:tak: tez mi sie nie chce i maz tez gada zebym sie czasem ladnie ubrala, nie dziwie mu sie bo wraca z roboty i pierwsze co widzi jak wchodzi do domu to baba jaga:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry