reklama
Panegiryka
Fanka BB :)
Oglądam zdjęcia dzieciaków i mam łzy w oczach, bo kazde jest przesłodkie. Dzisiaj niektore z nich juz siedza, a jeszcze niedawno przerabialysmy temat porodu! Ale ten czas biegnie.. niewiadomo kiedy. Niedlugo beda szły na studia nasze pociechy )
Pozdrawiam,
P.
Pozdrawiam,
P.
Panegiryka no bez przesady... najpierw jeszcze pierwszy dzień w przedszkolu, pierwszy świadomy kontakt z Mikołajem (właśnie mój Tomuś niecierpliwie na niego czeka ), wyprawa z tytą do pierwszej klasy, komunia, liceum... troszkę tego po drodze jeszcze będzie mam nadzieję, że te wszystkie ważne dla Naszych pociech dni zostaną w naszej pamięci i faktycznie jak pójdą na studia, to będziemy miały co wspominać :-)
adudz82
Lipcowa mamusia :)
A oto mój mały kierowca
jeszcze trochę a będziesz miała w domu następcę Kubicy :-):-):-)
maylah
Wszystkie nasze maluszki są do schrupania, kochane nasze słodziaki :-)
Ale śliczne te nasze lipcowe dzieciaczki
beata26 Fajne zdjęcia U nas jest to samo, ciągle rajstopy mokre, a do tego ciągle ściągnięte skarpetki, przez to jedna gdzieś się zapodziała. :-)
niuta3 Mały rajdowiec będzie :-)
Basienka26_2009 Oskarek jaki poważny, co za minka.... Super wyszedł na tym zdjęciu
adudz82 Słodziutka Monisia, widac że marcheweczka z jabłuszkiem smakuje
beata26 Fajne zdjęcia U nas jest to samo, ciągle rajstopy mokre, a do tego ciągle ściągnięte skarpetki, przez to jedna gdzieś się zapodziała. :-)
niuta3 Mały rajdowiec będzie :-)
Basienka26_2009 Oskarek jaki poważny, co za minka.... Super wyszedł na tym zdjęciu
adudz82 Słodziutka Monisia, widac że marcheweczka z jabłuszkiem smakuje
justysia85
NIUTA MOZE heehee...!!!
A co to za kierownica ,fajna??!!!!:-):-):-)
Kierownica fisher price! na razie jestem bardzo zadowolona , mały na jej widok aż się trzęsie!NIUTA MOZE heehee...!!!
reklama
A
Alusia8989
Gość
Podziel się: