reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

super zdjątka, Niutka Orsi i Vioreczka słodkie chłopaki, Dmuchawcu Zosieńka jak zawsze taka słodka, a Mari w stroju kąpielowym jest cudna, aż mi sie lata zachciało. A Beatko taki prezent to gdzie można kupić?

reklama
Witam, dawno mnie tu nie było :) Przesyłam zdjęcie mojego Tomaszka ! :-)
midw.jpg

Śliczne te wasze dzieciątka.
A mój Tomasz w marcu'08 (jest z sierpnia, czyli tyle ma ile nasze w lutym) miał takiego zębola:
dsc03723.jpg

dsc03781.jpg

tak stał w łóżeczku:
dsc03794.jpg

A tak siedział na nocniku :-D
dsc03819.jpg

Jakby któraś chciała pooglądać Tomaszka to zapraszam na http://mitra-szkolenia.pl/galeria/zdjecia.

Kurcze muszę nadrobić zaległości :/ i powgrywać zdjęcia na serwer...

Ostatnia edycja:
ewa to reakcja KAROLKA
-''TO JEST TAKI DZIDZIUS , TAKI ŁADNY DZIDZIUS,MAMUSIA TEZ MA DZIDZUSIA'':-D:-D:-D:-D.

Fajny chłopczyk ,a jaki duży ,wydaje sie na foto wiekszy niz na swoje pół roku!!
I też taka bambuła pampuła.

A wiecie co wczoraj teśc mnie wpienił,bo Tomek sie z julkiem zwarzył i wyszłóo że koło 9kg warzy ,a on ,że mały ma nadwage!!!:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Wogóle to on uwielbia dzieci jak mu powiedzialam ze bedzie jeszcze jeden taki dzidzus jak LULA to sie ucieszył.
ON chyba wychodzi z załozenia IM WIECEJ TYM LEPIEJ!!!:-D:-D:-D:tak:

ORSI SUPER KAWALER.

DIAMOND SŁODZIAK Z TOMKA,TYLKO SCHRUPAĆ!!!

a widze ,że MARISSKA ostro sie wzięła za przygotowania do sezonu!!:-D:-D;-)

Julek mi już awanture o myche robi:szok::szok::baffled:.

Może i bambuła pampuła, ale lżejszy od Adama :szok:

a to był TOMEK?/:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::confused:,walczylam o myszke.
NIE doczytalam
u NasEWUNIA to samo KALO jak miał rok warzył 10kg a LULEK terazz ma kolo 8-9 jutro sie dowiem.A jak mial poł roku to 7kg warzył a waga urodzeniowa 5 kg.
Mnie już kregosłup i rece bolą nosząc LULE!!:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
super zdjątka, Niutka Orsi i Vioreczka słodkie chłopaki, Dmuchawcu Zosieńka jak zawsze taka słodka, a Mari w stroju kąpielowym jest cudna, aż mi sie lata zachciało. A Beatko taki prezent to gdzie można kupić?
Beatko nie wiem czy mozna to kupic w polsce bo ja jestem w anglii i brat to tutaj kupowal ale firma nazywa sie Red Kite

Sliczne te Wasze malenstwa :tak::-D

Beatko mozemy sie z Toba wybrac na plaze? Bo ja obiecalam mojemu ze mu jakas 'rozowa' do towarzystwa poszukam:-D;-)
(Moj syn jak widzi dziewczynki ubrane na rozowo to piszczy z radosci, smieje sie na glos, albo zagaduje:sorry2:)

Dmuchawcu jaka ty szczuplutka jestes, ehhh powiesze sobie Twoje zdjecie na lodowce chyba :-D a Zosia cudna

Chlopaki cudne, ale mi sie chce dziewczynki :-D Zeby Thomas mial rozowa do towarzystwa :-D

reklama
dawno nas tu nie bylo;-)

Załączniki

• P1080238.jpg
    P1080238.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 81
  • P1080240.jpg
    P1080240.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 72
  • P1080247.jpg
    P1080247.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 66