reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

reklama
Jakie fajne te wasze dzieciaczki,:tak::tak::tak:
Gustliku a córeczka świetna,;-);-);-) czyżby nam nowa mistrzyni w pływaniu rosła?? ja nawet nie mam czasu ostatnio zrobić zdjęć swojej córci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gustlicek Super filmik, a Mała przecudna, ma takie bystre oczka, jutro jak moja Mala się obudzi to też jej pokażę rówieśniczkę :-D:-D A ja jeszcze takiego sposobu kąpania nie próbowałam ale podejrzewam że Oliwia pewnie nos by moczyła, a Twoja Adunia tego wogóle nie robiła? Nie próbowała noska sama myc?:-D

:-DMy sie tez tak kąpiemy,ale w małej wanience, bo niestety duzej nie posiadamy, tylko kabinę prysznicową. A w tą kabinę wchodzi tylko taka mała wanienka:-(ze Zosia ledwo juz sie w nią miesci, jak sie tak wyciągnie:-( Teraz raczej klęczy na czworaka w tej wanience niz leży:-D, wode czasem pije-ale czystą bez mydełka, nic jej nigdy ni ebyło, wiec sie nie przejmuje tym.

a oto moje pol roczne szczescie:)

Załączniki

• P1090715.jpg
    P1090715.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 55
  • P1090717.jpg
    P1090717.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Do góry