reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

reklama
Córeczki cudowne stworzonka:tak:Osobiście polecam!
No bo zobaczcie:

zdjecie 130.jpg

zdjecie 145.jpg

I jak tu się nie zachwycać?
A tak w ogóle to miał być synek, 3 razy na badaniu USG mi lekarz siusiaka pokazywał:-D Byłam w ciężkim szoku na sali porodowej:tak:

Dmuchawiec śliczniutka ta Twoja Zosieńka :tak:
ALe się uśmiałam jak przeczytałam, że dopiero na sali porodowej dowiedziałaś się że masz córeczkę :-D pewnie Zosia na początku dumnie paradowała w błękitach? :-D

Nie dość, że w błękitach, to jeszce w samochody!:-DI nie tylko na początku, bo urodziła się mała i rozmiar 56 był na nią dobry 3 miesiące!
Całe szczęscie, że powazniejsze sprzety, tzn. wózek, pościel itd. kupiłam w uniwersalnych kolorach:tak:

wy piszecie ze chcecie coreczki to mi powiedzcie jak robic by miec chlopaka?
jak narazie zachwycam sie moja mala krolewna...ale chce miec drugiego facet w domku i bawic sie z nim samochodzikami, grac w pilke itp teoretycznie z corka tez moge ale czy zechce:confused: jak mama bawic sie w chlopiece zabawy...
a to moje malenstwo
na 1 zdj oglada co sie dzieje za oknem, troche znudzona pozowaniem do zdjec.....
na 2 dzis przed snem...
na 3 chwilka relaksu na macie
i ostatnie... krzyczymy do zabawek z karuzeli:)

Załączniki

• P1060738.jpg
    P1060738.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 62
  • P1060848.jpg
    P1060848.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 54
  • P1060756.jpg
    P1060756.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 72
  • P1060793.jpg
    P1060793.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 60
wy piszecie ze chcecie coreczki to mi powiedzcie jak robic by miec chlopaka?
jak narazie zachwycam sie moja mala krolewna...ale chce miec drugiego facet w domku i bawic sie z nim samochodzikami, grac w pilke itp teoretycznie z corka tez moge ale czy zechce:confused: jak mama bawic sie w chlopiece zabawy...
a to moje malenstwo
na 1 zdj oglada co sie dzieje za oknem, troche znudzona pozowaniem do zdjec.....
na 2 dzis przed snem...
na 3 chwilka relaksu na macie
i ostatnie... krzyczymy do zabawek z karuzeli:)
malutka cud dziewczynka, a co do chłopca to u nas obydwoje byli planowani! A ponoć jak się nie planuje to dziewczynka wychodzi , więc chłopiec pewnie jak sie planuje !

reklama
Do góry