reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

reklama
addaaa i BeataZ ale z was laski - kobitki tylko wam figury pozazdrościć
Beata26 ślicznie na tym zdjęciu wyglądasz z córeczką,
pozdrawiam serdecznie was kobietki :-):-):-)

Jak mnie tu dawno niebyło ... jakie te Wasze kochane słoneczka już duże i przepiękne :-):-):-) Fotaski mamuś i dzidziuniów powalające :-):-):-)
BeataZ z taką figórą to tak jak STOPI nie wyglądacie na świerze mamuśki :-):-):-) tylko pozazdrościć :tak:

Jejku jakie śliczności maluszki.
A mamy laski jak nie wiem. Ja walczę z nadwaga ale Wy to chudziny , że szok.
A tu 4 miesięczna Hanusia

dzieki dziewczyny za komplementy:zawstydzona/y:
AsiaJan cudo z Hani...a jej zniewalajacy usmiech na 2 zdj, szok, slicznosci:-)
mam nadzieje ze inne mamusie tez wrzuca fotki ze swoimi pociechami

Piękniutkie te Wasze dzieciaczki! I mamusie też. Aż się oblałam kakao, tak się zagapiłam (cholewcia, a bluzka nowa i biała:wściekła/y:). A nas chcecie zobaczyć?

Zosia 105.jpg

Zosia 017.jpg

A to Zosia - krasnal po kapieli

P1060784.jpg

A to najaktualniejsze zdjęcie - Zosia wyleguje się na leżaczku przed akwarium z rybkami - uwielbi ana nie patrzeć:

P1060978.jpg

reklama
Kobiałki piękniaste te Wasze kochane serdusia a i Wam nic nie brakuje :-) Ja zmagam się jeszcze ze zbędnymi kiloskami i raczej potrwa to długo bo tarczyca cały czas się buntuje i nie chce wrócić do normy z przed ciąży ...

Do góry