reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

mój mały kibic..i jego uśmiech...

Załączniki

• P1010736.jpg
    P1010736.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 39
  • P1010745.jpg
    P1010745.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 40
reklama
bo to jest tak...męskie plemniki żyją krótko ale są szybsze i szybciej docierają do jajeczka, więc jak się planuje to się kocha w przewidywane dni płodne a żeńskie plemniki są wolniejsze ale żyją dłużej...więc kiedy się nie planuje i kocha po dniach planowanej owulacji i męskie plemniki są już martwe to wtedy wychodzi dziewczynka.

Dmuchawiec i BeataZ macie piękne córeczki i te ich słodkie uśmiechy :-) Jak to robicie że dajecie radę uchwycić uśmiech ? moja jak tylko zobaczy aparat od razu zastyga i się patrzy centralnie w obiektyw ale już za żadne skarby się nie uśmiechnie:-( a z zaskoczenia to też lipa bo wiecznie się spóźnie.

Śliczności rosną, a mamusie aż promienieją...

A oto my, dawno nas tu nie było więc trochę z archiwum, na pierwszym zdjęciu, gdy mamy niecałe 3 miesiące (poprawiny)

14c75zd.jpg

T tutaj niecałe 4.... (kolejne wesele) :-D:-D

15et1g.jpg

No i niedawno, Mały Śmieszek...

23tf8xu.jpg

Sorrki za rozmiar, ale inaczej wklejac nie umiem :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
mój mały kibic..i jego uśmiech...

fela a komu on tak z uśmechem kibicuje?? może naszym siatkarzom?? może to dzięki niemu znowu dziś będą walczyć o złoto w klubowych mistrzostwach świata w Katarze. Jak takich kibiców będziemy mieli to złoto na pewno będzie nasze:-D:-D:-D:-D
Śliczności rosną, a mamusie aż promienieją..
A oto my, dawno nas tu nie było więc trochę z archiwum, na pierwszym zdjęciu, gdy mamy niecałe 3 miesiące (poprawiny)
Kamlotka śliczna córeczka, no i ty oczywiście,
a ja myślałam, ze mam długie włosy, no ale tobie to nie dorównam, :-):-):-)
pozdrawiam serdecznie;-);-);-)

adudz- w dniu jego chrztu siatkarze zdobyli mistrzostwo a że robiliśmy impreze w lokalu to nasi goście kibicowali razem z pozostałymi klientami bo mecz był wyswietlany na projektorze :)...a usmiech to ma rzeczywiście od ucha do ucha..a to pierwsze zdięcie na którym udało mi się uśmiech złapać.

reklama
Fela ja na żadnym praktycznie nie mam uśmiechu małej bo jak tylko widzi obiektyw to od razu sie zapatrzy i koniec z uśmiechem, a z zaskoczenia też nie da sobie zrobić ani z boku jak tata rozśmiesza, cwaniara mała. A Twój kibic słodziutki jest , męzowi pokazałam mowi ze extra dresik:-D
kamlotka ale masz bujne włosy takie długie :szok:a córa jaka modelka ślicznie się usmiecha :-)

Do góry